Dopřejte si úžasnou dovolenou na chorvatském pobřeží! V Hotelu Katarina **** na vás čeká krásný, moderní pokoj s klimatizací, bohatá polopenze a velký bazénový komplex přímo na břehu moře. Navíc budete jen cca 5 minut chůze od pláže a kousek od Crikvenice – letoviska plného zážitků. A vyrazit můžete i s dětmi, ty mají do 12 let pobyt zdarma.

O ubytování

Moderní Hotel Katarina **** se nachází na kraji chorvatského letoviska Selce, nedaleko Crikvenice a jen pár minut chůze od pláže. Jde o ideální místo na dovolenou plnou koupání, vodních sportů, gastronomických zážitků i zajímavých výletů. Kousek od hotelu najdete kostel svaté Katariny, plážové dětské hřiště, stejně jako zajímavé restaurace, bary a kavárny.

Milovníci kultury a historie mohou vyrazit do nedaleké Crikvenice (2,6 km), kde se během léta koná celá řada akcí, festivalů, koncertů a výstav. Velkým lákadlem je například "Rybářský týden", během kterého celé město ožije historickou atmosférou a mnoha doprovodnými akcemi. Za vidění stojí také klášter Paulinů, starý mlýn Toš v olivovém háji, velké akvárium nebo městské muzeum.

Za krásnými výhledy vystoupejte na horu Kotor (3,4 km) a za přírodními krásami se vydejte do národního parku Risnjak (49,4 km), prozkoumejte husté lesy, úzké soutěsky nebo horský masiv Gorski kotar. Pokořit můžete také nejvyšší vrcholy Veliki Risnjak a Snjěžnik. K návštěvě láká také ostrov Krk, na který se dostanete lodí, nebo i autem po mostě (17,7 km). Navštivte třeba městečko Vrbnik, proslavené unikátním bílým vínem vrbnička žlahtina, nebo populární letoviska Baška, Krk, Malinska a Njivice.

Moře a pláže

Jen pár kroků od hotelu na vás čekají pláže Jadranka (500 m) a Polača (300 m). Jadranka je menší betonovo-oblázková pláž bez dalšího zázemí. Oblázkovo-kamenitá Polača nabídne kavárnu, rychlé občerstvení a dětské hřiště. Obě pláže jsou s pozvolným sestupem do moře.

Mezi oblíbené pláže letoviska Selce patří také Poli Mora (900 m), na kterou navazuje pláž Rokan. Obě jsou písčitooblázkové a za čistotu moře i prostředí získali prestižní ocenění Modré vlajky. Na obou plážích nechybí důležité zázemí – občerstvení, převlékací kabinky, toalety či půjčovna lehátek a slunečníků. Díky pozvolnému sestupu do vody jsou obě pláže skvělé pro rodiny s dětmi, u pláže Rokan navíc najdete nafukovací vodní atrakce.

Několik skvělých pláží nabídne i nedaleká Crikvenica. Odpočinout si můžete například na Městské pláži (Gradska plaža; 3,2 km) s oblázky a hrubším pískem nebo na pláži Podvorska (1,9 km), která je vhodná i pro pejsky. Zaujme mimo jiné unikátním psím barem Monty's dog beach & bar. Obecně jsou pláže v Crikvenici skvěle udržované, s pozvolným sestupem do vody a poskytují komfortní zázemí ve formě sprch, toalet, převlékacích kabinek, půjčovny lehátek a slunečníků či občerstvení.

Kde budete spát?

Ubytujete se v moderním, designově krásném pokoji s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, klimatizací, WiFi připojením, televizí, minibarem a trezorem.

  • Pokoj Superior s francouzským balkonem je vybavený dvoulůžkovou postelí a rozkládací pohovkou, z velkých oken se vám naskytne výhled na město.

  • Pokoj Superior s balkonem zahrnuje dvoulůžkovou postel, lenošku, psací stůl a venkovní posezení na balkoně. Výsadou je krásný výhled na moře.

Na čem si pochutnáte?

Moderní restaurace hotelu vás pohostí výběrem regionálních specialit, středomořské kuchyně a mezinárodních pokrmů. Nechybí osvěžující nápoje, které si můžete dát v restauraci nebo u baru s terasou.

Kde budete relaxovat?

Dominantou hotelového areálu je velký bazénový komplex o ploše 1 000 m² přímo na břehu moře, kde si užijete zábavu v bazénech plných slané vody, relax na lehátku nebo občerstvení u plážového baru.

Součástí hotelové budovy je navíc moderní wellness centrum s krytým bazénem se slanou vodou, vířivkou, parní saunou, finskou saunou, bio saunou, relaxační zónou s výhledem do středomořské zahrady a pestrou nabídkou masáží a procedur.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí zábavu nejen na pláži a u venkovního bazénu, ale také ve vnitřní dětské herně, kde se v sezóně odehrává i program pod vedením zkušených animátorů.

Něco navíc

Hotel se může pochlubit přízviskem "pet friendly", na vaše čtyřnohé miláčky zde čekají chorvatské pamlsky bez konzervantů a přidaných látek, nejpohodlnější anatomické pelíšky vyrobené v Evropě, bambusové misky a aromaterapeutická mýdla s esencí z čajovníku a citronové trávy na omytí tlapek. Páníčci zase jistě vezmou zavděk válečkem na odstraňování chlupů z oblečení.

Hotel Katarina ****

Hotel Katarina ****

Mihovila Jeličića 14 , Selce
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Jadran d.d. IČ: 040000817


+385 51 800 480

allotments@jadran-crikvenica.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 30 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 12 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,8 km

Tipy na výlet

Crikvenica

Crikvenica Tip na výlet

Crikvenica je oblíbené chorvatské letovisko ležící na pobřeží Kvarnerského zálivu Jaderského moře, 25 km jihovýchodně od Rijeky. Kromě přírodních krás a čistého moře i vzduchu je hlavním důvodem pro dovolenou v Crikvenici velmi příjemné středomořské klima.

Dlouhé písečné i oblázkové pláže se zázemím pro celou rodinu jsou propojené přírodní promenádou vedoucí bohatou středomořskou vegetací a nabízejí možnost zábavy pro každého. Užijete si zde koupání, procházky, cyklistiku i rekreaci. Královnou všech crikvenických pláží je oblíbené Městské koupaliště Crikvenica, které již celá desetiletí formují vlny i mořské proudy.

Z historických památek jsou nejzajímavější klášter Paulinů, kde jsou uloženy všechny cenné historické artefakty z historie města a starý mlýn na mletí oliv Toš. V Crikvenici se nachází také několik krásných kostelů a městské muzeum. V centru města najdete Aquarium s více než 150 druhy ryb.

Více informací
Národní park Risnjak
Národní park Risnjak
Aquaparky v Chorvatsku
Aquaparky v Chorvatsku
Ostrov Krk
Ostrov Krk