Překrásný Jadran láká k letnímu odpočinku u moře. Vydejte se za ním s rodinou na chorvatskou Istrii do prostorných Apartmánů Unije. Těšit se můžete na pohodlné ubytování pro až 5 osob, na hraní společenských her a večerní grilování. K oblázkové pláži s příjemně teplým mořem to budete mít jen 200 m.

O ubytování

Apartmány Unija najdete v klidném letovisku Duga Uvala na západním pobřeží chorvatské Istrie. Nádherná příroda, atraktivní výletní cíle v okolí a skvělé možnosti koupání činí z tohoto místa dokonalou destinaci pro vaši dovolenou na Jadranu. Nejbližší pláž leží pouze 200 m od ubytování a v pěší vzdálenosti je dále několik zátok ideálních ke koupání. Duga Uvala patří k menším letoviskům, a tak si zde užijete odpočinek a klid v obklopení krásné středomořské vegetace. Nechybí zde samozřejmě spousta sportovišť a restaurací.

Za starobylými památkami se vydejte do malebných měst Pula (20 km) a Rovinj (40 km). Oblíbený Aquapark Istralandia (75 km) je vzdálen asi hodinu cesty autem. Na jižním cípu Istrie láká k návštěvě poloostrov Kamenjak (30 km) s mnoha zátokami a úchvatnou chráněnou přírodou. Zde si na své přijdou milovníci různých vodních sportů, jako je potápění, rybaření či surfing. Na túru se pak můžete vydat do přírodního parku Učka (46,7 km) s nedotčenou horskou krajinou, kaňonem Vela Draga, naučnou stezkou a dalšími lákadly.

Moře a pláže

Jen pár kroků vás bude dělit od pláže Punta (200 m), která zaujme mimo jiné venkovní tělocvičnou, školou potápění, a je přístupná i se psy. Pláž je ale kamenitá a na opalovačku na ručníku nebude dvakrát pohodlná. Přímo na ni ale navazuje pláž Aloha (280 m) s hladkými kamenitými plochami, kde si můžete i poležet na ručníku. Na dosah budete mít také plážový bar k občerstvení.

Pro rodiny s dětmi bude ideální volnou nedaleká pláž Duga Uvala (1 km). Ta je oblázková, s mírným sestupem do moře a spoustou zábavy. Můžete si zapůjčit šlapadla či vybavení na vodní sporty a děti se vyřádí na nafukovacích vodních atrakcích.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném apartmánu pro 4 nebo 5 osob s WiFi připojením, klimatizací, televizí, vlastní koupelnou, plně vybaveným kuchyňským koutem a balkonem. Z oken a balkonu si navíc užijete překrásný výhled na moře.

  • Apartmán pro 3-4 osoby měří 42 m² a skládá se z ložnice s manželskou postelí a obývací místnosti se dvěma lůžky.

  • Apartmán pro 4-5 osob o rozloze 50 m² zahrnuje ložnici s manželskou postelí a obývací místnost se 3 lůžky.

Na čem si pochutnáte?

Pokrmy si můžete připravit ve vybavené kuchyňce přímo v apartmánu. V budově s apartmány se nachází také obchod a lokální kavárna.

Něco navíc

Hosté mají možnost zdarma využívat gril a grilovací příslušenství na zahradě.

Apartments Unija

Apartments Unija

Pavičini 604 , Krnica
Chorvatsko

Provozuje společnost:
UNIJA-TRADE d.o.o. IČ: 95814714031


+385992101423

apkarlbooking@gmail.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5,6 km
Vzdálenost od moře
0,2 km

Tipy na výlet

Pula

Pula Tip na výlet

Chorvatské město Pula je největším městem poloostrova Istrie a zároveň nejstarším městem východního pobřeží Jadranu. Pula je významným dopravním uzlem – z přístavu se kromě chorvatských ostrovů dostanete například do Benátek a nachází se zde také mezinárodní letiště.

V Pule se náchází mnoho historických památek, především z období starověku. Dominantou města je římský amfiteátr z 1. století našeho letopočtu. Jde o jednu z největších a také nejzachovalejších staveb tohoto typu na světě. Kromě římské arény si v Pule můžete prohlédnout chrámy, vítězný oblouk a dvě divadla.

3 km od historického srdce města na poloostrově Verudela najdete velmi oblíbený mořský svět Aquarium Pula. Na vlastní oči zde ve více než 100 akváriích uvidíte přes 250 druhů živočichů. Verudela je současně nejoblíbenějším místem pro koupání. Pláže Ambrela, Brioni a Histria se chlubí modrou vlajkou, která je zárukou jejich kvality.

Více informací
Amfiteátr Pula
Amfiteátr Pula
Vodní park Aquacolors
Vodní park Aquacolors
Rovinj
Rovinj