Rekreační centrum Slezská Harta se nachází v podhůří Jeseníků ve vsi Rázová. V blízkosti ubytování se rozprostírá vodní nádrž Slezská Harta, která láká ke klidným procházkám podél vody. Líbit se tu bude všem milovníkům přírody, kteří si po svých toulkách jedinečnou krajinou mohou odpočinout ve wellness centru s vířivkou, finskou saunou a masážemi.

O ubytování

Rekreační centrum Slezská Harta *** se nachází v podhůří Jeseníků ve vsi Rázová. Díky bohatým možnostem vyžití v okolí, se jedná o ideální prostor pro teambuildingy i rodinnou dovolenou. Líbit se tu bude všem milovníkům přírody, kteří se zde kromě turistiky mohou věnovat i odpočinku v klidné krajině nebo místním wellness centru.

Samotná obec Rázová vám nabídne hned několik krásných přírodních úkazů. Najdete tu třeba vzácné Razovské tufity (2 km), zajímavé geologické útvary, které vznikly sopečnou činností a podél kterých se můžete vydat na příjemnou procházku. Z přírodních zajímavostí v okolí stojí za zmínku také Venušina sopka (8,7 km) nebo Uhlířský vrch s poutním kostelem Panny Marie Pomocné (12,1 km).

V blízkosti ubytování můžete k rekreaci využívat nejmladší českou přehradu – Slezskou Hartu (1 km). Poslouží vám ke koupání, rybaření i vodním sportům, jako je windsurfing. Parádním zážitkem bude také projížďka lodičkou. Nádrž připomínající svým tvarem draka je obklopena svěží přírodou, která vybízí k dlouhým odpočinkovým procházkám.

Daleko to nebudete mít ani k proslulým jesenickým klenotům. V Karlově Studánce (32 km) můžete relaxovat v horských lázních a užívat si nejčistší vzduch v republice. Zajeďte se také podívat na vodopády Bílé Opavy (31 km) nebo si vyšlápněte na Praděd (40 km), nejvyšší horu Jeseníků. Prozkoumejte také město Bruntál (10 km) s barokním zámkem a muzeem věnovaným bruntalské přírodě a tradičním řemeslům.

Kde budete spát?

K dispozici jsou dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou. Pokoje jsou prakticky zařízené a ve všech prostorách funguje vysokorychlostní připojení k internetu.

Na čem si pochutnáte?

V objektu se nachází stylová restaurace, kde můžete vybírat z pestré nabídky, jejíž součástí jsou české klasiky, vegetariánská jídla i kulinářské speciality. Ve všední dny sem můžete zavítat na polední menu. V létě oceníte i venkovní terasu s výhledem.

Kde budete relaxovat?

Centrum Slezská Harta vám přinese vše, co potřebujete k opravdovému relaxu. V budově wellness můžete odpočívat ve vířivce, finské sauně nebo v dřevěných vanách, ve kterých pro vás připraví relaxační koupel se speciální vzduchovou perličkovou lázní. Objednat se můžete také na masáž.

Centrum Slezská Harta ***

Centrum Slezská Harta ***

Rázová 286 , Bruntál
Česká republika

Provozuje společnost:
Libor Zlámal IČ: 10780149


725 046 306

info@centrumslezskaharta.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
22 km