Pytloun Wellness Travel Hotel *** stojí v poklidné části města s dobrou dostupností ke Ski areálu Ještěd. Den vám začne vydatnou snídaní a poté si zajdete odpočinout do wellness centra Luxury Island Spa. Takto zrelaxovaní pak můžete vyrazit objevovat Liberec a jeho okolí.

O ubytování

Pytloun Wellness Travel Hotel *** byl zřízen v klidné lokalitě Liberce v sousedství historické roubené zástavby ze 17. století. V dostupné vzdálenosti od ubytování lze navštívit mnoho zajímavých památek.

Velice kuriźoním místem jsou Valdštejnské domky (3 km) v libereckém Starém Městě. Jedná se o zbytky poloroubených domů z konce 17. století, k nimž byla v 70. letech 20. století přistavěna střední stavební škola. Exteriér zůstal zachován, ale v interiéru jsou umístěny pracovny některých středoškolských učitelů. Ulička, ve které domky stojí, je jednou z nejužších ve městě.

Odsud je to kousek k impozantní Liberecké radnici, která stojí na historickém náměstí Dr. Edvarda Beneše. Novorenesanční budovu postavil vídeňský architekt Franz Neumann na konci 19. století a zkušenému oku určitě neunikne podobnost s rathausem ve Vídni. Radnice se také objevila ve filmu Spider-Man: Daleko od domova.

V historickém centru leží i krásný zámecký park (3,1 km) a zámek. Vnitřní prostory poskytují domov jedné z největších expozic skla na světě.

Pravděpodobně nejznámějším symbolem města je hotel a televizní vysílač na hoře Ještěd (5,3 km). Stavba byla dokončena v první polovině 70. let minulého století a k panoramatu města neodmyslitelně patří. Slouží zároveň jako rozhledna.

Kde budete spát?

Pokoj Comfort je vhodný pro ubytování dvou osob, ale nabízí i možnost jedné přistýlky. Do jeho vybavení patří prostorná manželská postel, televize se satelitním přijímačem i WiFi. Zároveň je opatřen čajovým a kávovým setem s rychlovarnou konvicí. K dispozici vám bude vlastní koupelna se sociálním zařízením a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Vaše rána budou velice příjemná. Po celou dobu pobytu si totiž budete pochutnávat na vydatných snídaních formou bufetu přímo v hotelu. Nezapomeňte, jedná se o nejdůležitější jídlo dne.

Kde budete relaxovat?

Hotel disponuje vlastním wellness centrem Luxury Island Spa. V rámci relaxace a odpočinku můžete využít venkovní bazén se slanou vodou, finskou saunu nebo vířivku. Uvnitř budovy si pak můžete vydechnout v solně-bylinkové sauně. K vašim službám jsou i specializování maséři a bohatá nabídka masáží, během kterých se jistě skvěle uvolníte.

Pytloun Wellness Travel Hotel ***

Pytloun Wellness Travel Hotel ***

Volgogradská 29/10 , Liberec
Česká republika

Provozuje společnost:
PWTH Management s.r.o. IČ: 09309306


770 158 140

reservations.travel@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 265 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětské hřiště
Lyžárna
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,3 km
Sjezdovka
3,8 km