Relaxace ve wellness, výlety po památkách i procházky přírodou, co víc si na dovolené přát? Vyrazte do penzionu Solid Spa **** nedaleko Mladé Boleslavi, kde si odpočinete v bazénu či v sauně, posilníte se snídaní ve formě bufetu a plní energie se vydáte objevovat muzea a historická místa v Mladé Boleslavi nebo načerpat energii do nedaleké CHKO Český ráj.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt v Penzionu Solid Spa Superior **** jsme si opravdu užili. Romantická výzdoba pokoje a pozornost ve formě ovoce a čokolády nás potěšila hned při příjezdu. Pokoj byl útulně a moderně zařízený. Při snídani jsme ocenili příjemné posezení v klidné zahradě s výhledem do přírody. Penzion má výbornou polohu pro podnikání výletů do okolí a po návratu si můžete pěkně odpočinout v sauně. Z výletů doporučuji navštívit hrad Kost, Mnichovo Hradiště a krásou okolní přírodu. ” Přečtěte si celou recenzi

Zuzana Andělová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Srpnu 2023

O ubytování

Penzion Solid Spa **** se nachází v klidné středočeské obci Řepov nedaleko Mladé Boleslavi. Zapomeňte na starosti všedních dnů a užijte si výlety do přírody i po památkách.

V centru Mladé Boleslavi (5 km) láká k návštěvě Mladoboleslavský hrad stojící na ostrohu nad soutokem Klenice a Jizery, Škoda Auto muzeum (4,8 km) a Letecké muzeum Metoděje Vlacha (6 km). Po turistických či cyklistických trasách se snadno dostanete k zajímavým výletním cílům, jako je zámek Nový Valdštejn (6,3 km), zřícenina hradu Michalovice (6,9 km) nebo zřícenina hradu Zvířetice (11 km) s vyhlídkovou věží. Pěknými výletními cíli jsou také hrad Bezděz (26 km), zámek Bělá pod Bezdězem (18 km) a zámek Mnichovo Hradiště (18 km).

V nedaleké CHKO Český ráj láká k návštěvě zřícenina hradu Trosky (33 km), hrad Kost (19 km), zřícenina skalního hradu Valečov (18 km) či zřícenina hradu Hynšta (26 km). Za letním osvěžením a zábavou se vydejte k oblíbenému Máchovu jezeru (33 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard s vlastní koupelnou je vybaven klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením a telefon. Některé pokoje mají vlastní kuchyňku. Na část pokojů lze po domluvě umístit přistýlku.

Dvoulůžkový Pokoj Deluxe s vlastní koupelnou nabízí ubytování ve vysokém komfortu s vlastní vířivkou a infrasaunu. Dále je na pokoji k dispozici LCD televize, WiFi připojení, lednička a pracovní stůl.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno pobytu na vás bude čekat bohatá snídaně ve formě bufetu. Za příznivého počasí si můžete příjemný start dne vychutnat na terase.

Kde budete relaxovat?

Odpočinout si můžete v sauně a krytém bazénu. Pro aktivní hosty je k dispozici fitness.

Penzion Solid Spa Superior ****

Penzion Solid Spa Superior ****

Řepov 198, 29301 Řepov , Řepov
Česká republika

Provozuje společnost:
SOLID LINE, spol. s r.o. IČ: 42715725


+420 606 224 901

info@solidspa.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,3 km
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

Mladá Boleslav

Mladá Boleslav Tip na výlet

Mladá Boleslav vám nedovolí propadnout nudě. Ve městě vzdáleném asi 50 km od Prahy, které je známé především pro sídlo automobilky Škoda, na vás čeká spoustu nevšedních zážitků. Začít můžete ve ŠKODA muzeu, kde si prohlédnete sbírku automobilů značek Laurin & Klement a Škoda a dozvíte se spoustu zajímavostí z automobilové historie. Podíváte se však i do současnosti, a to díky unikátní exkurzi do výrobního provozu závodu. U technických záležitostí můžete zůstat a pokračovat rovnou do Leteckého muzea Metoděje Vlacha, kde se seznámíte s historií letectví.

Spokojení tu však budou nejen milovníci letadel a aut, ale i příznivci historie. Nadchne je především hrad Mladá Boleslav s muzeem a výstavou Venkov v proměnách času. Objevíte tu také šest krásných kostelů, z nichž za návštěvu určitě stojí poutní místo kaplička Boží Voda nebo kostel sv. Havla.

Co ještě v Mladé Boleslavi podniknout?

  • navštívit hrad Michalovice
  • zajít do botanické zahrady a mini zoo
  • vyšplhat na vyhlídkovou věž staré radnice
  • relaxovat na koupališti Mladá Boleslav
Hrad Trosky
Hrad Trosky
Park Mirakulum
Park Mirakulum
Máchovo jezero
Máchovo jezero