Vydejte se na pobyt nedaleko Dvora Králové, ve kterém najdete vyhlášenou Zoologickou zahradu, ale i řadu dalších turistických lákadel. Ubytujte se v Penzionu Na Faře, kde vás čeká chutná snídaně, odpočinek ve vířivce a sauně i zábava během ping pongu. Navíc si tu můžete půjčit kola s 20 % slevou.

O ubytování

Penzion Na Faře najdete v Královohradeckém kraji v Dubenci. Jedná se o malou, ale kouzelnou vesničku s kostelem sv. Josefa, kaplí Bolestivé matky Boží a pomníkem obětem 1. světové války, kde si užijete pohodu podkrkonošského venkova. Na výlet se vydejte do Dvora Králové nad Labem (9,5 km), kde najdete vyhlášenou zoologickou zahradu s unikátním africkým safari. Vydat se můžete i do historického centra, které je plné kostelů, pomníků a nechybí ani muzeum a galerie. V létě zamiřte na Tyršovo koupaliště (8 km), k vodní nádrži Rozkoš (23 km), zámku Ratibořice (22 km) či do Babiččina údolí (22 km). Za návštěv rozhodně stojí také Braunův Betlém (5,5 km) a Kuks (11,5 km)

Kde budete spát?

Nově zrekonstruovaný areál nabízí ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s možností přistýlky. Vybrat si můžete stylový pokoj v části staré farnosti, anebo turistický pokoj v nové přístavbě. Všechny pokoje jsou vybaveny manželským lůžkem, televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou. Žehličku a fén vám rádi zapůjčí na recepci. K dispozici je také farní apartmá v historickém stylu a s barokními kamny.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci s originálním barokním interiérem si skvěle pochutnáte. Těšte se na tradiční pokrmy i moderní světovou kuchyni připravovanou z čerstvých lokálních surovin. Nechybí ani útulný salonek vybudovaný v prostorách bývalých koňských stájí.

Kde budete relaxovat?

K relaxaci poslouží wellness centrum s vířivkou a infrasaunou, která zlepšuje funkci krevního oběhu a tiší bolest kloubů. Užít si můžete i jednu z exotických masáží, co třeba thajskou či havajskou?

Něco navíc

Ve velké herní místnosti se zabaví děti i dospělí. Zahrajte si kulečník, fotbálek nebo stolní tenis. V hotelu vám také rádi zapůjčí jízdní kola.

Penzion Na Faře

Penzion Na Faře

Dubenec 1 , Dubenec
Česká republika

Provozuje společnost:
PACLÍK s.r.o. IČ: 45536597


777 137 344

info@penzionnafare.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
21 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
20 km