Vyrazte na výlet do Hostinného a užijte si rodinnou atmosféru krásného Penzionu 14 i nespočet atrakcí v okolí. Náležitě posilnění výtečnou polopenzí můžete objevovat krásy Krkonošského národního parku, užít si dobrodružství v Safari Parku Dvůr Králové, vystoupat na vrchol Sněžky a mnoho dalšího.

O ubytování

Penzion 14 se nachází v Hostinném, nedaleko Krkonošského národního parku. V příjemném rodinném podniku se budete cítit jako doma a o zajímavý program nebudete mít v okolí nouzi. Ať už se chystáte na aktivní dovolenou nebo výlet s dětmi, pro každého se tu něco najde.

V zimě se otevřou brány hned několika lyžařských center – Ski Rudník (5,2 km) s 58 km běžkařských tratí, Ski areálu Černá hora - Janské lázně (18,6 km) se 17,5 km sjezdovek, Ski areálu Mostek - Debrné (13,8 km), Ski areálu Černý Důl (13,1 km), Ski areálu Mladé Buky (15,4 km), Ski areálu Kebrlák (18,7 km) a mnohých dalších. Okolím navíc probíhá i Krkonošská magistrála.

V létě otestujte Přírodní koupaliště Vejsplachy ve Vrchlabí (15,8 km), Tyršovo koupaliště ve Dvoře Králové (19,6 km), Koupaliště Trutnov (17,8 km) nebo Koupaliště Dachova u Hořic (29,1 km) s písečnými plážemi. Po celý rok je potom otevřené Aquacentrum Jánské lázně (19,2 km), kde se prohřejete v termálním bazénu i horké sauně.

A to není ani zdaleka vše – udělejte si výlet do zoo ve Dvoře Králové (19,5 km) s legendárním Safari Parkem, podnikněte výšlap na Sněžku (31,6 km), zajeďte si do Špindlerova Mlýna (30,4 km), prozkoumejte Černohorské rašeliniště (24,8 km) a pokořte strach na vyhlídkové Stezce korunami stromů (17 km). Nudit se zkrátka nebudete ani minutu.

Kde budete spát?

V penzionu vás přivítá jeden z útulných pokojů či apartmánů. Těšit se můžete na moderní vybavení a originální design, žádné dva pokoje nejsou stejné. V každém ale najdete koupelnu, ústřední topení a závěsy.

  • Pokoj Třešeň, vybavený v tónech růžové, je vhodný pro 2 osoby. V pokoji je manželská postel a stůl s židlemi, v koupelně potom sprchový kout.

  • Pokoj Švestka, laděný do sytě modré barvy, ubytuje 2 osoby na manželské posteli, k vybavení patří také pracovní stůl s židlemi. V koupelně najdete sprchový kout.

  • Pokoj Akát je prostornější, se vzdušným interiérem. K manželské posteli a pracovnímu stolu zde přibylo také rozkládací křeslo, koupelna je navíc vybavená vanou.

  • Rodinný apartmán Jilm se skládá ze dvou oddělených místností, jedné s manželskou postelí, druhé s oddělenými jednolůžky, a jídelny. V každé z ložnic je také stolek s posezením, koupelna je vybavená vanou.

  • Rodinný apartmán Ginko Biloba je mezonetový a zahrnuje prostorný pokoj s manželským dvoulůžkem a vyvýšenou postelí (270x200 cm), jídelnu s ledničkou a varnou konvicí, koupelnu se sprchovým koutem a samostatnou toaletu.

Na čem si pochutnáte?

V krásné restauraci s dřevěným nábytkem a elegantní výzdobou si pochutnáte na české klasice i mezinárodních specialitách. Na výčepu nechybí čepované pivo a nezapomeňte nahlédnout do vinného lístku, sestaveného spolu s vinařstvím Somnium.

Restaurace je také častým dějištěm gastronomických i kulturních akcí, jako je grilování, degustace vína či hudební koncerty.

Penzion 14

Penzion 14

Dr. E. Votočka 14 , Hostinné
Česká republika

Provozuje společnost:
JFM Point s.r.o. IČ: 28614232


+420 797 686 965

fakturace@siftanc.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Do 30 cm výšky 150 Kč/noc, větší 200 Kč/noc.
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma - Vzdáleno 100 m od hotelu.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
19 km
Sjezdovka
5,5 km
Běžkování
5 km

Tipy na výlet

Krkonošský národní park v létě

Krkonošský národní park v létě Tip na výlet

Jeden z našich nejkrásnějších národních parků byl vyhlášen 17. května 1963. Nekonečné možnosti pěší i cykloturistiky uspokojí jak zdatné sportovce, krájející svými pahorkami kilometry jako máslo, tak i každého, kdo touží po klidné procházce nádhernou krkonošskou přírodou. Bohatý kulturní život místních středisek nabídne odpočinek vašim nohám a zaměstná vaši hlavu. Tak jako tak, Krkonoše jsou ideálním místem pro výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívejte si chvíle klidu i zábavy.

Největší lákadla Krkonoš:

  • Nejvyšší hora České republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Stezka korunami stromů Krkonoše
  • Nevynechejte ani Černohorské rašeliniště, Krkonošské muzeum v Jilemnici, procházku k prameni Labe a Labský vodopád.

Mezi nejvýznamnější obce Krkonoš patří Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Janských lázních si můžete užít procházky po místní kolonádě nebo se vyvézt kabinovou lanovou na vrchol Černé hory. V Harrachově navštivte muzeum skla a ve Špindlerově Mlýně zamiřte za relaxací do aquaparku.

Více informací
ZOO Dvůr Králové
ZOO Dvůr Králové
Stezka korunami stromů Krkonoše
Stezka korunami stromů Krkonoše
Sněžka
Sněžka