Vydejte se na pobyt do Františkových Lázní a ubytujte se přímo v centru města v Lázeňském Hotelu Sevilla ***. Protože má hotel vlastní wellness centrum můžete se těšit na bazén, vířivku, saunu a také na různé léčebné procedury. V ceně je třeba pivní koupel, relaxační masáž či zábal s vůní dle vašeho výběru. Čeká vás i chutná polopenze.

O ubytování

Hotel Sevilla *** najdete v jednom z měst lázeňského trojúhelníku - přímo v samotném centru Františkových Lázní. Během několika minut tak dojdete ke všem krásným místům a památkám jako jsou Luisin, Sluneční a Františkův pramen, Nová kolonáda, socha Františka nebo Labutí jezírko.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním pokoji s televizí, šatní skříní, ledničkou, minibarem, sejfem a vlastní koupelnou. Některé pokoje mají navíc balkon či terasu. Zapůjčit si můžete fén, župan i pantofle.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se můžete těšit na bufetové snídaně, večeře jsou servírované a vyberete si je vždy ze 3 jídel. Kromě hlavního chodu si pochutnáte také na polévce a salátu ze zeleninového bufetu.

Diabetická a vegetariánská strava jsou k dispozici na vyžádání, předchozí rezervace je nutná u bezlepkových potravin.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru vás čeká bazén s protiproudem, vířivka a také finská sauna. Vyzkoušet můžete i různé léčebné a rehabilitační procedury. Co si třeba dopřát některou z masáží, perličkovou nebo uhličitou koupel, oxygenoterapii, slatinný či parafínový zábal?

Lázeňský Hotel Sevilla ***

Lázeňský Hotel Sevilla ***

Máchova 3 , Františkovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
NK Hotel s.r.o. IČ: 05426642


+420 723 020 203

hotel.sevilla@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 80 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
13 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,8 km