Hotel Barceló Brno Palace najdete přímo v centru Brna, pyšní se 5* a ubytováni budete v komfortním pokoji Deluxe. Těšte se na vynikající snídaně formou bufetu, welcome drink i odpočinek v sauně či fitness centru.

O ubytování

Hotel Barceló Brno Palace ***** je situovaný do nádherné historické budovy v centru Brna, která je spojením klasické elegance a moderního designu. Skvělá poloha ubytování v kombinaci s prvotřídními službami vám umožní poznat moravskou metropoli v nevídaném luxusu.

Malebné historické centrum Brna budete mít jako na dlani. Pouhých pár kroků od hotelu stojí slavná Katedrála sv. Petra a Pavla (200 m), která vás nadchne zvenku i zevnitř. Hned pod ní se rozprostírá náměstí Zelný trh (190 m), kde si dáte něco dobrého k jídlu v pohodové atmosféře. Odsud pokračujte na hlavní Náměstí Svobody (400 m) s brněnským orlojem a navštivte místní obchody a restauracemi.

Daleko to nebudete mít ani k brněnské dominantě – hradu Špilberk (600 m), který vám nabídne nejen čarovný výhled na město, ale i zajímavou expozici s komentovanou prohlídkou.

Během svého pobytu byste rozhodně neměli vynechat návštěvu jedinečného funkcionalistického skvostu – vily Tugendhat (2 km) ze Seznamu UNESCO. Návštěvu si kvůli velkému zájmu raději zarezervujte dopředu a nezapomeňte si projít i nádhernou zahradu pod vilou. Na procházku se vydejte rovněž do Denisových sadů (50 m), ze kterých se pokocháte krásným výhledem na město.

Ze vzdálenějších, ale stále dostupných cílů, nesmíte minout Brněnskou přehradu (10 km) alias „Prýgl“ a hrad Veveří (18 km), který na vodní plochu dohlíží z nedalekého kopce. Dětem udělá radost návštěva zoologické zahrady (8 km) nebo Vida! science centra (2 km).

Kde budete spát?

Na výběr máte ze dvou typů pokojů, Deluxe a Executive. Ať už u vás zvítězí kterákoliv varianta, můžete se těšit na luxusní interiéry a komfortní vybavení.

  • Pokoje Deluxe měří 28 m² a jejich interiér kombinuje moderní prvky s elegantním nábytkem. Ustelete si v extra velké manželské posteli nebo na dvou jednolůžkových postelích. K vašemu naprostému pohodlí budete mít k dispozici klimatizaci, LCD televizi, WiFi připojení, trezor a minibar. Nebudete postrádat vlastní koupelnu s vanou, toaletou, fénem, županem a pantoflemi. Využijete též příjemné posezení, psací stůl a set na přípravu čaje a kávy.

  • Pokoje Executive jsou stejně velké (28 m²) a kromě extra rozměrné manželské postele či jednolůžkových postelí vám nabídnou příjemné posezení a pracovní kout nezbytný pro business cesty. Chybět nebude televize, WiFi připojení, klimatizace, set na přípravu kávy a čaje, župan, pantofle či minibar. Samozřejmostí je vlastní koupelna s hydromasážní vanou, toaletou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

O spokojenost vašich chuťových buněk se postará hotelová restaurace Palazoo, která vás nadchne svým jedinečným interiérem zámeckého stylu. Exkluzivní design podniku však není ani zdaleka jediným lákadlem, tou největší chloubou je nevídané kulinářské umění místních kuchařů.

Pochutnáte si na kuchyni, která kombinuje českou gastronomii a středomořskou tradici. Okusíte nevšední speciality, jež mají svůj základ v sezónních surovinách a co nejčerstvějších ingrediencích.

Na pestrém jídelním menu objevíte degustační nabídku, předkrmy, těstoviny a rizoto a hlavní chody, které zahrnují ryby, mořské plody či steaky. Gastronomický zážitek vylepšíte sklenkou vybraného vína. Navrch si dopřejte dezert, zmrzlinu nebo vynikající kávu.

Lehké občerstvení a oblíbený drink na vás čeká v lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Po celodenním toulání městem vám přijde vhod hotelové wellness centrum, kde na vás počká rozehřátá finská sauna. Pokud si chcete dopřát pořádnou dávku hýčkání, vyberte si z široké nabídky masáží a svěřte své tělo do rukou profesionálních masérů.

Něco navíc

Aktivní hosté se mohou těšit na skvěle vybavené fitness centrum otevřené 24 hodin denně. Protáhnete se, zacvičíte si na kardio strojích a zaposilujete si s moderním vybavení. I na dovolené můžete zůstat ve formě!

Hotel Barceló Brno Palace *****

Hotel Barceló Brno Palace *****

Šilingrovo nám. 2, , Brno
Česká republika

Provozuje společnost:
2. DSP, s.r.o. IČ: 25614207


+420 532 156 777

brnopalace.res@barcelo.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 800 Kč/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování 850 Kč/den (nutná rezervace předem)

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
10 m
Aquapark
5,5 km