Užijte si dokonalý odpočinek během týdenního pobytu v horské přírodě Jeseníků. Priessnitzovy lázně jsou vyhlášené klimatické a léčebné lázně, ve kterých si dopřejete různé procedury, procházky po krásné přírodě i chutnou polopenzi. Ubytováni budete v útulném Lázeňském domě Bezruč ***, a můžete si dokonce i zalyžovat na nedalekých sjezdovkách.

O ubytování

Lázeňský dům Bezruč *** najdete ve městečku Jeseník asi 350 m od hlavní budovy Priessnitzových léčebných lázní, kterou je Hotel Priessnitz ****. Lázeňský dům se nachází v klidné části města v obklopení vrcholů Hrubého Jeseníku a Rychlebských hor. Okolí nabízí spoustu možností volnočasových aktivit. Pouze pár minut chůze je to na minigolf (550 m), do balneoparku (800 m) či do Muzea V. Priessnitze (140 m). V zimě můžete otestovat i nedaleké ski areály a jeden malý svah najdete přímo u lázní (170 m).

Ochuzeni nezůstanete ani o celou řadu zajímavých výletních cílů. Zdolat můžete například protilehlý Studniční vrch (3,4 km), na jehož svazích se nachází na 80 lázeňských pramenů. Vystoupejte na rozhlednu Zlatý Chlum (6,5 km) a užijte si výhled do okolí, projděte si naučnou stezku Rejvíz (10,6 km) k rašeliništi Velké mechové jezírko nebo se vydejte do Jeskyní Na Pomezí (4,3 km), největšího jeskynního systému vzniklého rozpuštěním mramoru v ČR.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortních jedno či dvoulůžkových pokojích Standard. Vybaveny jsou pohodlným lůžkem, satelitní televizí, telefonem, ledničkou, posezením a vlastní koupelnou. Většina pokojů má také balkon.

Na čem si pochutnáte?

V Jídelně Bezruč se těšte na pestrou a zdravou kuchyni s bohatým výběrem pokrmů.

Kde budete relaxovat?

Přímo v Lázeňském domě Bezruč *** můžete využít ordinaci lékaře a inhalace. Další wellness a léčebné služby jsou k dispozici v Hotelu Priessnitz ****. Jeho součástí je zázemí pro procedury a wellness s vířivkou, bazénem a saunovým světem. Dopřát si můžete mnoho druhů masáží a léčebných či kosmetických procedur, jako jsou koupele, zábaly, vodoléčba a další. V areálu lázní najdete i akupunkturu, speciální indonéské masáže nebo solnou jeskyni.

Ve volném čase si projděte i lesopark s krásným balneoparkem, ve kterém jsou přírodní lázně horních a dolních končetin, koupel nohou s akupresurou, Priessnitzova lavička s bazénkem a Priessnitzovy střiky a Slunné lázně.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připraveno venkovní dětské hřiště, kde se mohou do sytosti vydovádět.

Něco navíc

O zábavu během pobytu bude postaráno i pro dospělé. Můžete si zde zahrát tenis, kulečník, minigolf či discgolf.

Lázeňský dům Bezruč ***

Lázeňský dům Bezruč ***

Priessnitzova 299/12 , Jeseník
Česká republika

+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Placené parkování - více informací o ceně v sekci Příplatky.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
70 m
Sjezdovka
7,7 km
Běžkování
1,4 km