Co takhle užít si skvělý pobyt v prostředí nejvyšších českých hor? V hotelu Tři růže ***+ to máte jen kousek ke všem skvělým atrakcím a navíc vás tu čeká vstup do aquaparku, sauna, sleva na masáže i aktivity v Yellow point.

O ubytování

Hotel Tři růže ***+ je díky své osobité a neopakovatelné atmosféře ideálním místem pro milovníky aktivní dovolené. Nachází se ve Špindlerově Mlýně, v části Bedřichov. Skiareál Špindlerův Mlýn je odsud vzdálena pouhých 450 m a jen o kousek dále jsou i další ski areály (Svatý Petr a Medvědín), ale také aquapark, bobová dráha a další. Pokud se vám nechce pěšky, 200 m od hotelu zastavuje skibus.

Na výlet se vydejte například do údolí Bílého Labe (6 km) nebo na Kozí hřbety (3,1 km) k vyhlídce s panoramatickým rozhledem téměř po celých Krkonoších. Okolím Špindlerova Mlýna vede také několik naučných stezek, například hornická o délce 2 km, Krkonošská tundra dlouhá 5,5 km nebo Labský důl o délce 7,5 km.

Pro milovníky kultury a historických památek se najde celá řada muzeí a zajímavých monumentů , ke kterým se pohodlně dostanete hlavně při výletech na kole. Projděte si třeba Muzeum Járy Cimrmana (25,6 km), Muzeum skla nebo Hornické muzeum v Harrachově (16,4 km), Historický důl Kovárna (18 km) nebo městečko Janské Lázně (25,5 km) s malebnou lázeňskou architekturou.

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování v celkem 21 komfortních pokojích. Všechny jsou vybaveny satelitní televizí a vlastní koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 16 m² a najdete v něm manželskou postel, psací stůl a stolek s křesly k posezení.

  • Třílůžkový pokoj má plochu 18 m² a je vybavený manželskou postelí, samostatným jednolůžkem, pracovním stolem a stolkem s posezením.

  • Čtyřlůžkový pokoj o ploše 20 m² zahrnuje manželskou postel, 2 jednolůžkové postele a stůl s židlemi.

  • Suterénní pokoj s terasou je velký 22 m² a k jeho vybavení patří manželská postel, samostatné jednolůžko a posezení s pohovkou a křeslem.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové restauraci se pokocháte pohledem na originální výzdobu, které dominují pravá americká kamna. V nabídce jídla jsou česká i mezinárodní jídla, večer poseďte na baru se sklenkou vína či piva. Přes léto je otevřená také venkovní terasa.

Kde budete relaxovat?

Užijte si wellness se saunou, kde si skvěle odpočinete. Za příplatek si dopřejte masáž - lávové kameny, čokoládovou, aroma, antistresovou nebo klasickou.

Cestujete s dětmi?

Přes léto je pro děti přístupné venkovní dětské hřiště vedle letní terasy restaurace. Na své ratolesti tak můžete dohlížet i s šálkem kávy.

Něco navíc

K dispozici je také lyžárna a úschovna kol, nezapomeňte si tak přibalit své sportovní náčiní.

Hotel Tři růže ***+

Hotel Tři růže ***+

Bedřichov 18 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotelklik a.s. IČ: 03066291


731 139 595

sales@hotel-klik.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 50 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
0,5 km
Běžkování
0,8 km