Krásná příroda Krušných Hor a vy se můžete ubytovat přímo v jejím epicentru klidu a pohody... Loučná pod Klínovcem nabízí útulné tříhvězdičkové Hotely Star 4 a Star 5 ***, z nichž to budete mít k jakýmkoliv turistickým cílům velmi blízko. Po výletu si odpočiňte ve finské sauně, vířivce anebo u kulečníku či stolního tenisu.

O ubytování

Tříhvězdičkový Hotel Star 4 se nachází přímo v centru skiareálu Klínovec, 50 metrů od nejbližších vleků a sjezdovek, budova tříhvězdičkového Hotelu Star 5 je pak jeho dependancí. Po celý rok zde najdete skvělé zázemí pro sportovní a společenské aktivity. V dosahu 5 km naleznete například Konigsmuehle (Králův mlýn), unikátní místo, kde se každoročně koná land-artové setkání umělců. Dále se pak vydejte Naučnou stezkou Háj – Loučná pod Klínovcem (1 km), navštivte Sportcentrum Klínovec (1 km), Božídarské rašeliniště s jeho naučnou stezkou (4,5 km), Štola č. 1 Jáchymov - hornický skanzen (7 km), letní bobovou dráhu Kurort Oberwiesenthal (7,1 km), nebo třeba Lanové centrum na Plešivci (14,9 km), hned vedle ski areálu na Plešivci.

Kde budete spát?

V Hotelu Star 4 *** můžete být ubytováni v jednom ze 24 pokojů, v Hotelu Star 5 *** pak v dalších 13. Samozřejmostí každého pokoje je kromě nábytku také televize, WiFi připojení a vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC. U některých pokojů je pak navíc také terasa.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace v Hotelu Star 4 *** nabízí zejména tradiční českou kuchyni, trávení vašeho volného času vám pak také jistě zpříjemní kavárna.

Kde budete relaxovat?

Hotel nabízí wellness s vnitřní vířivkou, saunou, Kneippovým chodníkem a další.

Cestujete s dětmi?

Najdete zde také dětské hřiště.

Něco navíc

Zahrajte si kulečník, stolní tenis, opečte si něco u ohniště či ugrilujte.

Hotel Star 4 *** a Hotel Star 5 ***

Hotel Star 4 *** a Hotel Star 5 ***

Loučná pod Klínovcem 160 , Loučná pod Klínovcem
Česká republika

Provozuje společnost:
3 star activity hotels, a.s. IČ: 25036904


+420 725 806 944

rezervace@3star.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Wellness