Ochutnejte jižní Moravu, napijte se vína, projeďte se na kole a navštivte Aqualand Moravia. Ubytujete se v Hotelu Panon *** v Hodoníně, kde vás čeká skvělá polopenze a řada výhodných slev (na aquapark nebo zoo).

O ubytování

Hotel Panon *** stojí v okrajové části Hodonína, v kraji vína a jihomoravského folklóru. Projděte si malebné centrum města, prohlédněte si barokní kostel sv. Vavřince, radnici z počátku 20. století postavenou ve stylu norimberské secese a krásnou Zpívající fontánu, vše se nachází na Masarykově náměstí (550 m). Blízko to budete mít i na letní koupaliště (50 m) a k místní zoologické zahradě (3 km), která je jedna z nejmladších v republice.

Na výlet se vydejte do Břeclavi (23 km), mezi její dominanty patří novorománská synagoga a empírový lovecký zámeček Pohansko (24 km) s archeologickou expozicí na kraji Lednicko-valtického areálu. Pokračovat můžete k nejvýznamnějším stavbám a atrakcím areálu zapsaného na seznamu památek UNESCO, jako je zámek Lednice (32,7 km), zámek Valtice (33,6 km), minaret, Janův hrad a mnohé další.

Za osvěžením zamiřte k Baťově kanálu (23 km), kde se pořádají pravidelné plavby výletní lodní, k vodní nádrži Nové Mlýny (33 km) s travnatými a písečnými plážemi, nebo do Aqualandu Moravia (49 km), kde si užijete koupání, wellness a relax po celý rok.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z pohodlných a plně vybavených pokojů Standard s LCD televizí, WiFi připojením, telefonem, automatickými žaluziemi a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci si pochutnáte na chutných českých i mezinárodních jídlech. Ani nápoje vás nezklamou, restaurace servíruje kvalitní vína z jižní Moravy. K dispozici je zde také panoramatická terasa s krásným výhledem.

Hotel Panon ***

Hotel Panon ***

Koupelní 4 , Hodonín
Česká republika

Provozuje společnost:
ARTEMISIA, spol. s r.o. IČ: 25507907


+420 518 341 243

info@hotelpanon.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost
Přednáškový sál

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od jezera
33 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
49 km