Užijte si skvělý pobyt v Chomutově. Hotel Forrest *** leží v klidné části v přírodě, zároveň však nedaleko Zoo a centra města. Těšte se na chutnou polopenzi, privátní wellness centrum na 90 minut a relaxační masáž během níž si skvěle odpočinete.

O ubytování

Hotel ForRest *** se nachází uprostřed lesa na vrchu Strážiště nedaleko Chomutova. Nabízí krásné výhledy a ideální polohu pro objevování nádherné přírody Krušných hor. Okolí hotelu je plné turistických i cyklistických tras. Vydejte se třeba na Medvědí skálu (19 km) či Jelení vrch (19 km). Nejbližší lázeňské středisko s aquaparkem se nachází v Klášterci nad Ohří (25 km). Blízký Chomutov (5 km) má pěkné historické centrum se zámkem a muzeem. Najdete zde také zoopark a Kamecové jezero, které je světovým unikátem. Během pobytu v zimě se můžete vyrazit na sjezdovky blízkého skiareálu Meziboří (9 km).

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji vybaveném satelitní televizí, WiFi připojením a setem na přípravu čaje a kávy. Součástí je také vlastní koupelna s fénem a sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci s terasou si každé ráno pochutnáte na servírované snídani.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je zcela nové wellness centrum, kde zapomenete na všechny starosti. Najdete zde vířivku, finskou saunu a relaxační zónu.

Hotel ForRest ***

Hotel ForRest ***

č.p. 2000 , Chomutov
Česká republika

Provozuje společnost:
Forrest ­ design s.r.o. IČ: 28573633


+ 420 739 223 223

recepce@forrest-hotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4 km
Vzdálenost od jezera
4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
25 km
Sjezdovka
30 km