Užijte si krásnou přírodu a bohaté možnosti lyžování v Krkonoších v Hotelu SPA Bílý Hořec ***, který leží ve městě Harrachov. Těšit se můžete na hotelové Římské lázně s relaxačními lehátky, vířivkou, parní saunou i Kneippovým chodníkem. Pochutnáte si na vynikající polopenzi.

O ubytování

Hotel SPA Bílý Hořec *** leží v Krkonoších, a to rovnou v centru oblíbeného Harrachova. Kousek to budete mít ke všem skvělým místům jako je Mumlavský vodopád (1,4 km), Anenské údolí (550 m), Čerťák (6,1 km) a vyhlídka Harrachov (5,6 km). Navštívit můžete také Hornické muzeum (1,3 km) nebo Muzeum skla (1,2 km). Děti jistě nadchne Dětský park u lanové dráhy (500 m) a Včelí naučná stezka (2,3 km). A všichni aktivní jedinci se mohou vyřádit na bobové dráze a v Monkey parku (1,2 km) se 14 lanovými překážkami.

Milovníci zimních sportů ocení blízkost ski areálu Čertova hora (400 m), kde můžete prověřit své schopnosti na 4 sjezdovkách všech obtížností. Na dosah budete mít i menší ski areál Amálka (2 km) a tréningový park Zákoutí (650 m). V Harrachově a okolí navíc čeká více než 100 km upravovaných běžeckých tras. Vyrazte třeba rovnou na Krkonošskou běžeckou magistrálu, na kterou se pohodlně napojíte z vrcholu Čertovy hory. Tam se vyvezete lanovkou, která zastavuje jen 450 m od hotelu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 38 komfortních pokojů s interiérem laděným do dobového stylu, který skvěle souzní s atmosférou hotelu. V každém pokoji je pohodlná postel, televize a stůl s židlí. Součástí pokoje je vždy také vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 19 m² a je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky.
  • Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou má plochu 25 m² a ubytuje až 3 osoby na manželské posteli a přistýlce.
  • Rodinný čtyřlůžkový pokoj nabídne prostor 36 m² a lůžka pro 4 osoby.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte především na tradiční české kuchyni, těšit se ale můžete i na osvědčené mezinárodní pokrmy, které vám šéfkuchař se svým týmem s péčí připraví.

Kde budete relaxovat?

K hotelovému komplexu patří také wellness centrum Římské lázně, ve kterém se budete cítit jako v antickém paláci. Vychutnejte si úžasný odpočinek ve vířivce při pohledu na krásnou fontánu. Dále je tu parní sauna, relaxační lehátka a Kneippův chodník.

Hotel SPA Bílý Hořec ***

Hotel SPA Bílý Hořec ***

Harrachov 178 , Harrachov
Česká republika

(+420) 485 102 283

rezervace@spabilyhorec.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
2,5 km
Sjezdovka
0,9 km
Běžkování
0,4 km