Praha je nádherné město a i my, Češi, se jejími krásami můžeme nechat unášet, co hrdlo ráčí. Nechte se však tentokrát unést do nebeských výšin a ubytujte se v jedinečném, přepychovém Hotelu Republika & Suites ***** jen 350 metrů od Vltavy a 15 minut chůze od Staroměstského náměstí nebo parku Letné. Kromě pětihvězdičkových snídaní formou bufetu a částečně à la carte, luxusních večeřích o několika chodech se můžete nechat rozmazlovat v privátním wellness. A ty pokoje! Budete se cítit jako v bavlnce po celou dobu pobytu.

O ubytování

Hotel Republika & Suites ***** je nově otevřený luxusní hotel v historickém srdci Prahy. Užijte si to nejkrásnější z české metropole v unikátním a stylovém prostředí prvorepublikového přepychu.

Pokud toužíte během pobytu v Praze po skutečně výjimečném zážitku, Hotel Republika & Suites ***** je tím pravým místem. Najdete jej v původní zástavbě Nového Města, a tak se k neslavnějším památkám snadno dostanete příjemnou procházkou, nebo pomocí hromadné dopravy. Nejbližší zastávka tramvají a autobusů leží jen 200 m od hotelu, stanice všech tras metra jsou vzdáleny maximálně 500 m.

Při poznávání pražských krás se můžete vydat přes náměstí Republiky s Prašnou bránou (500 m) například na Staroměstské náměstí s Orlojem (1 km) až ke Karlovu mostu (1,7 km). Poté mohou vaše kroky vést přes Malostranské náměstí (2,4 km) až na Pražský hrad (3,2 km). Překrásnými výhledy na Prahu se pokocháte z vrchu Petřín (4 km) se stejnojmennou rozhlednou a zrcadlovým bludištěm, či z nedalekého vrchu Vítkov (1,7 km) s impozantní sochou Jana Žižky.

Pokud si pobyt rádi zpestříte nakupováním, do OC Palladium (500 m) či na Václavské náměstí (1 km) to nebudete mít daleko. Skvělým tipem na celodenní výlet je návštěva Zoo Praha (6 km), Botanické zahrady Praha (6,5 km) nebo třeba Aquapalace Praha (17 km), kde na vás čekají vodní radovánky i nerušený odpočinek ve wellness.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve světlém, klimatizovaném pokoji s luxusním vybavením. Dvoulůžkový pokoj Executive měří 34 m² a kromě postele typu king size s komfortní matrací nepostrádá WiFi připojení, smart tv, minibar, kávovar Nespresso a trezor. V mramorové koupelně s moderní walk-in sprchou najdete také fén, župan a přezůvky.

Prostorný pokoj Superior je rozdělený na obývací prostor a ložnici, měří 45 m² a je vybavený mramorovou koupelnou s oddělenou toaletou a balkonem.

Nároční hosté mohou zvolit luxusní apartmá Republika Suite s rozlohou 100 m², plně vybavenou kuchyní, 2 oddělenými ložnicemi, 2 koupelnami se sprchou a vanou a obývacím pokojem. Dominantou apartmánu je prostorná terasa s výhledem na Pražský hrad, Letnou nebo Petrskou věž.

Na čem si pochutnáte?

V moderní hotelové restauraci Bistro Republika si každé ráno pobytu pochutnáte na výtečné servírované snídani připravené z těch nejkvalitnějších ingrediencí. Po celý den je pak možné objednávat pokrmy ze stálého jídelního lístku.

V designové hotelové kavárně si můžete dát si vynikající kávu či osvěžující drink.

Kde budete relaxovat?

I v centru Prahy najdete místo, kde se zbavíte napětí i stresu a zapomenete na všechny starosti všedních dnů! Je jím hotelové Wellness & Spa vybavené saunou. Dokonalou romantiku ve dvou můžete zažít v autentické dřevěné vířivé kádi. Dopřát si můžete také aromaterapeutickou lázeň nebo masáž.

Něco navíc

Aktivní hosté ocení, že je součástí hotelu fitness centrum vybavené kvalitními stroji.

Hotel Republika & Suites *****

Hotel Republika & Suites *****

Petrská 2051/5 , Praha
Česká republika

+420 605 288 458

reservations@hotelrepublika.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 600 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
7,1 km