Když dovolená v Praze, tak stylově! V Hotelu Prokop Square **** na vás čekají zcela nové, krásně vybavené pokoje a luxusní snídaně formou bufetu, navíc budete jen kousek od Starého města, Malé strany, Židovské čtvrti a všech nejznámějších historických památek. Po dni plném výletů si o to lépe vychutnáte čokoládové překvapení a láhev kvalitního vína, které na vás budou čekat na pokoji.

O ubytování

Hotel Prokop Square **** najdete na Praze 3, nedaleko Starého města. Kousek od hotelu stojí Národní památník na Vítkově (800 m) s obří sochou Jana Žižky, která je největší jezdeckou plastikou ve střední Evropě. Hned vedle najdete Fórum Karlín (700 m), poloha hotelu je tak perfektní i pokud se chystáte na některou z kulturních akcí, které se zde pořádají.

Pokud vyrazíte směrem k řece Vltavě, po cestě můžete navštívit Národní muzeum (2,1 km), Prašnou bránu (2,3 km), Národní divadlo (3,5 km), ale i Muzeum LEGA (3 km) nebo Muzeum fantastických iluzí (2,6 km). Projděte si také působivou Židovskou čtvrť (3,1 km) nebo pokračujte na druhý břeh řeky, kde na vás čeká Pražský hrad (4,2 km), lanovka na Petřín (4,3 km), Muzeum Franze Kafky (3,9 km), Čertovka (4 km) a další slavná místa. Dostanete se sem třeba rovnou po legendárním Karlově mostě (3,4 km).

Pokud se naopak vydáte směrem od centra, užijete si i trochu odpočinku v přírodě pražských parků a lesoparků, jako je Parukářka (1,1 km) nebo Židovské pece (2 km). Na aktivnější jedince zde čeká venkovní koupaliště Pražačka (2,2 km), DiscGolfPark Na Krejcárku (2,3 km), nebo JumpPark Jarov (3,3 km) plný obřích trampolín a dalších atrakcí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze zrekonstruovaných, stylově vybavených pokojů. V každém pokoji budete mít k dispozici WiFi připojení, klimatizaci a vlastní koupelnu se sprchovým koutem.

Pokoj Comfort měří 17 m² a je vybavení manželskou postelí/2 oddělenými jednolůžky, plochou televizí se službou Netflix, kávovarem s kávou a čajem zdarma, telefonem a trezorem. Za příplatek je možné využít i minibar. V koupelně najdete fén na vlasy a luxusní kosmetiku značky L'Occitane.

Pokoj Superior bez balkónu je větší 21 m² a oproti variantě Comfort najdete v koupelně župany a pantofle. Zbytek vybavení zůstává stejný, ten televize s Netflixem, trezor, telefon, kávovar s čajem a kávou, fén a luxusní kosmetika a za příplatek i minibar.

Pokoj Superior s balkónem měří 20 m² a jeho vybavení je stejné jako u varianty bez balkónu, tedy TV+Netflix, kávovar s čajem a kávou, trezor, minibar (za příplatek) a v koupelně fén na vlasy, luxusní kosmetika, župany a pantofle. Hlavní výhodou pokoje je ale vlastní balkón s posezením a krásným výhledem na Prahu.

Na čem si pochutnáte?

Ráno zahájíte luxusní snídaní ve formě bufetu, kterou si můžete vychutnat v útulném vnitrobloku hotelu nebo přímo na pokoji. Snídaně se podává od 7:00 do 10:30 hodin, pohodlně se tak nají ranní ptáčata i hosté, kteří si rádi trochu přispí.

Oběd a večeře budou ideální příležitostí k objevování gastronomických perel českého hlavního města. V okolí hotelu najdete hned několik vynikajících restaurací, velké popularitě se těší například asijský Taiko Ramen Bar (150 m) nebo restaurace Guston (55 m), vyhlášená skvělými burgery.

Hotel Prokop Square ****

Hotel Prokop Square ****

Prokopovo Nám. 472 , Praha 3
Česká republika

Provozuje společnost:
Jarin, spol. s.r.o. IČ: 25081365


222 781 112

info@hotelprokopsquare.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 590 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Přednáškový sál
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
19,5 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavní město České republiky ležící na řece Vltavě se vyznačuje dlouhou a bohatou historií a je domovem řady důležitých kulturních památek. I proto je jeho historické centrum od roku 1992 zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a obecně je považováno za jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Není divu, že pražské památky přilákají ročně miliony turistů z celého světa.

Ani vy byste si proto neměli nechat ujít:

  • Pražský hrad
  • Karlův most
  • Staroměstské náměstí s Pražským orlojem

Mezi další významné památky, které byste neměli minout, patří také například Josefov, Petřín nebo Vyšehrad. Když vás historie omrzí, můžete vyrazit za kulturou do Národního divadla, a s dětmi za poznáním do Pražské ZOO a Botanické zahrady v Tróji, či vodními aktivitami v Aquapalace Praha. A pokud Prahu navštívíte v zimě, nenechte si ujít vyhlášené vánoční trhy s kouzelnou atmosférou.

A malý tip navíc: jestli toho chcete v Praze vidět co nejvíce, vyhraďte si na prohlídku města alespoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Více informací
Staroměstské náměstí a orloj
Staroměstské náměstí a orloj
Pražský hrad
Pražský hrad
Václavské náměstí
Václavské náměstí