V Praze se bude líbit každému - milovníkům památek, dobrého jídla, odpočinku i nákupů. Ubytujte se v Hotelu U Tří Korunek *** a užijte si luxusní pokoje a chutné snídaně formou bufetu. Dítě do 6 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Hotel U Tří Korunek *** najdete v samém srdci pražského Žižkova, velmi blízko kaváren a s vynikající dostupností do centra. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází vrch Vítkov (200 m), kde si užijete příjemné procházky a pokocháte se nádhernými výhledy na celou metropoli. Tramvají (zastávka je vzdálena 400 m) nebo autobusem (zastávka je vzdálena 50 m) se snadno dostanete do centra města. Během návštěvy Prahy byste neměli vynechat Staroměstské náměstí s orlojem (2,5 km), Václavské náměstí (2 km), Pražský hrad (4 km) a Vyšehrad (5 km). Velmi oblíbenými cíli jsou také Náplavka (3,5 km) nebo Zoologická a botanická zahrada v Troji (6 km).

Nejste v Praze poprvé a všechny nejznámější památky už jste viděli několikrát? Vyzkoušejte méně "profláklé" atrakce. Věděli jste, že byla Praha oblíbeným městem alchymistů a okultistů? Tajemnou atmosféru si můžete užít v Muzeu alchymistů a mágů staré Prahy (4,5 km) nebo v historické alchymistické dílně Speculum Alchemiae (2,8 km). Užíváte si nespoutanou atmosféru nočních podniků? Pak vyrazte do třípatrového Cross Clubu (3,1 km) v prostorách bývalé továrny, inspirovaného steampunkem a zaměřeného na elektronickou hudbu. Naopak božský klid si užijete v umělé jeskyni Grotta (2,7 km), postavené milionářem Moritzem Gröbem koncem 19. století.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z prostorných, vkusně vybavených pokojů typu Economy nebo Comfort. O vaše pohodlí bude dokonale postaráno, každý pokoj má vlastní koupelnu i WiFi připojení.

Pokoje Economy, zařízené v historickém stylu, se nacházejí v hlavní budově hotelu a jsou vybavené manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, televizí, sadou na přípravu kávy a čaje, telefonem a psacím stolem. V koupelně najdete sprchový kout nebo vanu a vysoušeč vlasů. Tento typ pokoje umožňuje přistýlku.

Pokoje Comfort najdete v depandanční budově, hned přes ulici od hotelu. Design interiéru je moderní a velmi pěkně sladěný. Opět se dočkáte manželské postele nebo 2 oddělených lůžek, sady na přípravu kávy a čaje, televize a psacího stolu. V koupelně je sprchový kout a fén na vlasy. Do pokojů Comfort není možné přidat přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Hotel nemá klasickou à la carte restauraci, servírují se zde pouze snídaně. V okolí hotelu ale rozhodně není o zajímavé restaurace, kavárny a bary nouze. Lobby bar se zimní a letní zahradou nabízí široký sortiment českých a moravských vín 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Posedět zde můžete i nad šálkem kávy nebo využít klidnou atmosféru k práci. Atrium se zahradní terasou je zase oblíbeným místem pro pořádání zahradních party a letního grilování.

Hotel U Tří Korunek ***

Hotel U Tří Korunek ***

Cimburkova 28 , Praha 3
Česká republika

+420 222 780 482

hotel@3korunky.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 590 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Zastávka
50 m
Aquapark
15 km

Tipy na výlet

Praha

PrahaTip na výlet

Hlavní město České republiky ležící na řece Vltavě se vyznačuje dlouhou a bohatou historií a je domovem řady důležitých kulturních památek. I proto je jeho historické centrum od roku 1992 zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a obecně je považováno za jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Není divu, že pražské památky přilákají ročně miliony turistů z celého světa.

Ani vy byste si proto neměli nechat ujít:

  • Pražský hrad
  • Karlův most
  • Staroměstské náměstí s Pražským orlojem

Mezi další významné památky, které byste neměli minout, patří také například Josefov, Petřín nebo Vyšehrad. Když vás historie omrzí, můžete vyrazit za kulturou do Národního divadla, a s dětmi za poznáním do Pražské ZOO a Botanické zahrady v Tróji, či vodními aktivitami v Aquapalace Praha. A pokud Prahu navštívíte v zimě, nenechte si ujít vyhlášené vánoční trhy s kouzelnou atmosférou.

A malý tip navíc: jestli toho chcete v Praze vidět co nejvíce, vyhraďte si na prohlídku města alespoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Více informací
Václavské náměstí
Václavské náměstí
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Zoo Praha
Zoo Praha