Za odpočinkem se vydejte do Karlových Varů, kde si kromě procházek po lázeňských kolonádách a popíjení léčebných pramenů užijete luxusní ubytování ve SPA Hotelu Lauretta ****. Těšte se na polopenzi, kávu se zákuskem i bohatou nabídku ozdravných procedur.

O ubytování

SPA Hotel Lauretta **** je umístěn přímo v centru Karlových Varů jen kousek od Dvořákových sadů, Sadové a Tržní kolonády, Becherovy vily a Chrámu sv. apoštolů Petra a Pavla. Během pár minut však dojdete i ke všem dalším lákadlům, které Karlovy Vary nabízí. Na výlet se vydejte do Slavkovského lesa, na hrad Loket (15 km) a hrad a zámek Bečov nad Teplou (16 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním světlém pokoji, který je vybaven televizí, WiFi připojením, telefonem, trezorem, minibarem, balkonem a vlastní koupelnou se sprchou, anebo vanou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si náležitě pochutnáte. Každý den se podávají bohaté snídaně i večeře formou bufetu. Na oběd si pak dopřejte polévku, salát a dezert, případně si vyberte jídlo dle chuti z menu. V létě přijde vhod letní terasa.

Kde budete relaxovat?

Toužíte po odpočinku? Dopřejte si relaxaci v sauně, anebo některou z řady procedur, které v hotelu nabízí. Co třeba masáž, koupel či populární inhalace?

SPA Hotel Lauretta ****

SPA Hotel Lauretta ****

Sadová 899/27 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
SPA Management s.r.o. IČ: 02798191


+420 775 965 080

sales@spamanagement.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,4 km