Skvělou dovolenou přímo v samotném srdci Prahy zažijete v Hotelu Antik ****, ten leží jen 1,4 km od Václavského náměstí. Všechna skvělá místa tak budete mít na dosah. Těšte se na ubytování v komfortních pokojích, snídaně formou bufetu a také láhev sektu na uvítanou.

O ubytování

Hotel Antik **** nabízí luxusní ubytování v samotném historickém srdci Prahy. Díky poloze přímo na jedné z nejstarších pražských ulic, Dlouhé třídě, to budete mít nejznámějším památkám, muzeím i divadlům doslova pár kroků.

V Dlouhé ulici to žije v jakoukoliv denní i noční hodinu. Je totiž plná vyhlášených restaurací, butiků světových značek i barů a nočních klubů. Pouhých 300 m od hotelu leží Staroměstské náměstí s orlojem, odkud můžete pěšky pokračovat až na Václavské náměstí (1 km), jemuž dominuje jezdecká socha Václava. Z hotelu se romantickými pražskými uličkami můžete vydat také na Karlům most (900 m) a dál pak vyrazit k Pražskému hradu (1,8 km) nebo na vrch Petřín (3 km), ze kterého je možné na město stověžaté shlédnout z oblíbené rozhledny.

Vyhledávanými turistickými cíli jsou také zoologická a botanická zahrada v Troji (5 km). Vodní radovánky i perfektní relax ve wellness si užijete v Aquapalace Praha (17 km).

Pokud dáváte přednost kultuře, doporučujeme navštívit nově zrekonstruované Národní muzeum (1,7 km), Národní technické muzeum (1,6 km), Muzeum fantastických iluzí (1,4 km) nebo třeba muzeum voskových figurín Madame Tussaud (450 m). Pobyt si můžete zpestřit také představením ve slavných divadlech, jako je Národní divadlo (1,8 km), Žižkovské divadlo Járy Cimrmana (2,4 km), divadlo Bez zábradlí a řadě dalších.

Praha nabízí také nekonečné možnosti nakupování. Záleží jen na vás, zda dáte přednost luxusním obchodům v okolí hotelu, nebo obchodním centrům jako Palladium (500 m), My Národní (1 km) nebo Nový Smíchov (3 km). A nesmíme zapomenout zmínit, ze během adventu to budete mít z hotelu na ty nejkrásnější vánoční trhy na Staroměstském a Václavském náměstí jen pár minutek chůze.

Kde budete spát?

Dvoulůžkové pokoje Standard jsou umístěny v zadní části hotelu s výtahem. Jejich součástí je vlastní koupelna a vybavení v podobě WiFi připojení, klimatizace, satelitní TV, minibaru a trezoru. Na pokoj je možné umístit maximálně jednu přistýlku.

Dvoulůžkové pokoje Design se nacházejí v přední části objektu bez výtahu. Tyto pokoje jsou nově zrekonstruovány a moderně vybaveny. Jejich součástí je vlastní koupelna a najdete zde WiFi připojení, klimatizaci, satelitní TV, minibar a trezor. Na pokoj je možné umístit maximálně jednu přistýlku.

Dvoulůžkové pokoje Depandance nabízejí stejně jako pokoje Design nejvyšší komfort a moderní vybavení. Kromě toho ovšem disponují velkým prostorem a spoustou místa. Na pokoj je možné umístit maximálně jednu přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je také příjemná restaurace, kde se každé ráno podávají snídaně ve formě bufetu.

Hotel Antik ****

Hotel Antik ****

Dlouhá 22 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
VELMA, s.r.o. IČ: 25704249


+420 222 322 288

info@hotelantik.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 550 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
18 km