V klidné ulici Karlových Varů pod vyhlídkou Jelení skok najdete vše, co od vyhlášeného lázeňského města očekáváte. Ve 4* Hotelu Mignon si vychutnáte polopenzi i širokou škálu léčebných procedur. Po procházce karlovarskými parky s vyhlídkami, kolonádami nebo výletech do neméně krásného okolí si večer v Hotelu Mignon **** dopřejte navštěvu sauny.

O ubytování

Hotel Mignon **** se nachází v nádherné secesní budově v klidné a zelené části Karlových Varů. Můžete tak v klidu relaxovat v nádherné okolní přírodě a zároveň se za pár minut chůze dostanete k nejvýznamnějším karlovarským památkám. Vydejte se za těmi nejkrásnějšími výhledy na lázeňské město: na rozhlednu Diana (2 km) a vyhlídky Jelení skok (2,5 km) či Rohanův kříž (1,5 km). Příjemnou procházkou projdete všechny slavné kolonády, které se nacházejí ve vzdálenosti do 1 km od hotelu. Od nejbližší Mlýnské kolonády se přes romantickou Tržní kolonádu dostanete až na nejznámější Vřídelní kolonádu s pramenem Vřídlo. Při návštěvě Karlových Varů byste rozhodně neměli minout působivou budovu Grandhotelu Pupp (1 km). Oblíbené je také sklářské muzeum Moser (4 km) a Muzeum Jana Bechera. Nudit se v Karlových Varech nebudete ani v zimě. Na parádní lyžovačku se můžete vydat do skiareálů na Božím Daru (22 km), na Klínovci (24 km) nebo v Jáchymově (20 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním dvoulůžkovém pokoji. K vašemu pohodlí budete mít k dispozici televizi, WiFi připojení a vlastní koupelnu s vanou, fénem, župany a pantoflemi. Nechybí ani trezor, telefon a lednička s minibarem.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci si ráno pochutnáte na snídani ve formě bufetu. Večer se zde podávají servírované večeře o třech chodech s výběrem z menu.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu Mignon je vlastní léčebné centrum. V moderně vybavených a vkusně zařízených místnostech je poskytována široká škála procedur. Ze široké nabídky masáží, koupelí a terapií si zajisté vybere každý. Odpočinout si můžete také v sauně.

Hotel Mignon ****

Hotel Mignon ****

Sadová 55 , Karlovy Vary
Česká republika

+420 355 312 111

reservation@mignon.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
2,3 km
Zastávka
0,2 km