Objevte nedotčenou krkonošskou přírodu během pobytu v Penzionu Samohel *** v Rokytnici nad Jizerou. Čekají zde na vás útulné dvou a třílůžkové pokoje, polopenze a neomezený vstup do bazénu. Okolí je plné přírodních krás i parádních výletních cílů.

O ubytování

Penzion Samohel *** najdete v klidném místě ve středu sportovního centra Krkonoš v malebném městečku Rokytnice nad Jizerou. Rodinný penzion provozuje bývalý mistr republiky ve sjezdových disciplinách a současný závodník kategorie masters Jan Samohel. Kde jinde by mohl mít takovýto významný sportovec svůj penzion, než v lyžařském ráji? Jen 500 m od penzionu najdete velký ski areál Rokytnice nad Jizerou se spoustou sjezdovek, kde si skvěle zalyžujete jak vy, tak i vaše ratolesti. Parádní lyžování si užijete také v nedalekém Harrachově (14 km) nebo na Tanvaldském Špičáku (20 km).

Kde budete spát?

Všechny pokoje, kterých je tu celkem 8, jsou pěkně zařízené, najdete v nich dřevěný nábytek, satelitní televizi a samozřejmě vlastní koupelnu. Pokoje mají možnost přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

V penzionu se nachází restaurace, kde vás každý den čekají kontinentální snídaně a dvouchodové večeře.

Kde budete relaxovat?

Na dovolené uvítáte také wellness centrum s vyhřívaným bazénem, vířivkou, infra saunou a solnou saunou. Dopřejte si také jednu z masáží nebo zajděte na aquaerobic.

Něco navíc

K dalšímu zázemí patří společenská místnost s barem a televizí, stolní tenis, velká dřevěná terasa, lyžárna a úschovna kol.

Penzion Samohel ***

Penzion Samohel ***

Dolní 153 , Rokytnice nad Jizerou
Česká republika

+420 604 200 934

samohel@rokytnice.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
40 km
Sjezdovka
0,5 km