Odpočiňte si v Horském Hotelu Jelenovská uprostřed čisté přírody Bílých Karpat. Během pobytu budete mít veškerý servis - chutnou polopenzi, ovoce na pokoji, vstup do bazénu a sauny, možnost využívat stolní tenis a dokonce i parafínový zábal či masáž.

O ubytování

Horský Hotel Jelenovská *** stojí uprostřed CHKO Bílých Karpat v obci Valašské Klobouky. Kolem je příroda, klid a čistý vzduch, jmenovitě však například Rozhledna Královec (4 km), Hrad Brumov (6 km) nebo třeba Zámek Vizovice (23 km). Relaxovat můžete sjet do Lázní Luhačovice (24 km). Blízko to odtud budete mít také ke slovenských hranicím (14 km) a do Zlína (35 km) se svou vyhlášenou ZOO a Zámkem Lešná. V zimě vás potěší blízkost skiareálů, k nejbližšímu Skiareálu Dubečky dojedete za cca 20 minut autem.

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlných pokojích Standard s postelí s komfortní matrací, televizí, WiFi, krásným výhledem do přírody a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně formou bufetu a servírované večeře o dvou chodech se podávají v hotelové restauraci, která se zaměřuje především na tradiční českou kuchyni. Kdykoli během dne si zde můžete dopřát kávu s dezertem v hotelové kavárně, v létě využijete venkovní terasu.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je wellness centrum. Najdete tu vnitřní i venkovní bazén, finskou saunu a také bohatou nabídku procedur. Co třeba masáže, baňkování nebo parafínový zábal?

Cestujete s dětmi?

Pro děti je k dispozici venkovní dětské hřiště s houpačkami a klouzačkou.

Něco navíc

Zahrát si můžete stolní tenis, anebo využijte hotelovou tělocvičnu.

Horský Hotel Jelenovská *** (old)

Horský Hotel Jelenovská *** (old)

Jelenovská 99 , Valašské Klobouky
Česká republika

777788999

info@jelenovska.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Žádná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Zastávka
1,4 km
Sjezdovka
0,8 km