Užijte si Karlovy Vary elegantně v Hotelu Krásná Královna ****, který najdete na hlavní pěší zóně v budově z 18. století. V ceně budete mít vstupenku do Alžbětiných lázní, snídaně či polopenzi a také 50% slevu na masáže. Dokonalý relaxační pobyt.

O ubytování

Hotel Krásná Královna **** najdete na hlavní pěší zóně Karlových Varů, jen pár kroků od řeky a vyhlášené kolonády. Budova hotelu s šedou fasádou zde stojí už od 18. století. Příjemnou procházkou dojdete během pár minut na nejznámější Vřídelní kolonádu (300 m) s pramenem Vřídlo. Pak můžete pokračovat přes Mlýnskou a Sadovou kolonádu (500 m) až do překrásných Dvořákových sadů. Pokud se od hotelu vydáte na druhou stranu, přijdete za chvilku k impozantní budově Grandhotelu Pupp (100 m), v jehož cukrárně si můžete dát vyhlášené zákusky. Od grandhotelu je možné vyjet lanovkou na rozhlednu Diana (1 km), odkud uvidíte celé lázně jako na dlani. Během pobytu v Karlových Varech doporučujeme navštívit také Muzeum Jana Bechera (2 km) a sklárnu Moser (4,5 km). Za zimními radovánkami se vydejte do oblíbených lyžařských areálů na Božím Daru (22 km), na Klínovci (24 km) nebo v Jáchymově (18 km).

Kde budete spát?

Těšte se na ubytování ve dvoulůžkovém pokoji v klasickém stylu s dřevěným dobovým nábytkem, sametovým čalouněním a závěsy i orientálním kobercem. Součástí pokoje je satelitní televize, telefon, trezor, lednička, ventilátor, WiFi připojení a samozřejmě vlastní koupelna se sprchou, WC, fénem a kosmetikou. Z pokoje budete mít krásný výhled na město.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si v hotelové restauraci pochutnáte na snídaních formou bufetu. Dát si tu můžete i oběd, který si vyberete ze stálé nabídky, anebo si dopřejte večeři. V letních měsících si užijte venkovní posezení před hotelem.

Kde budete relaxovat?

Kdykoli si můžete dopřát některou ze skvělých masáží, co třeba thajskou?

Hotel Krásná Královna ****

Hotel Krásná Královna ****

Stará Louka 335/48 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Petr Mareš IČ: 01951734


+420 353 811 600

info@krasna-kralovna.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 350 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
2,1 km
Zastávka
0,2 km