Užijte si pobyt v Praze, která je srdcem Evropy a dokáže překvapit nejen při první, ale i desáté návštěvě. V krásném Hotelu Relax Inn **** si užijete snídaně i čaj na pokoji, odpočinete si v bazénu s relaxační zónou a navíc budete blízko centra.

O ubytování

Hotel Relax Inn **** nabízí kvalitní služby, příjemný personál a rodinnou atmosféru. Je také držitelem ocenění Czech Hotel Awards (z roku 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 a 2019) za nejoblíbenější hotel v České republice. Leží kousek od O2 Areny a do historického centra Prahy se odtud dostanete během 15 minut hromadnou dopravou. Přímo u hotelu je zastávka autobusu Novovysočanská, dále pak zastávka vlaku Praha-Libeň a nedaleko je také stanice metra – Palmovka.

Při návštěvě centra si nesmíte nechat ujít nejvýznamnější historické památky – Karlův most (6,5 km), Staroměstské náměstí s orlojem (5,9 km), Pražský hrad (7,3 km) či Národní divadlo (6,6 km). Z novějších dominant města stojí za vidění mimo jiné Tančící dům (7,1 km) a Petřínská rozhledna (8,4 km), ke které se můžete pohodlně vyvézt lanovkou. Ve městě najdete i zajímavé ukázky moderního umění – Sochu Franze Kafky (6 km), Lennonovu zeď (7 km) nebo Koně (6 km) v pasáži Lucerny.

Památky a další atrakce – Svět medúz (8,2 km), Mořský svět (5,5 km), Muzeum komunismu (5,2 km), Planetárium (5,7 km)… si můžete v Praze užívat po celý rok, v zimě ale prostoupí město magická atmosféra vánočních trhů, kterou zkrátka musíte zažít. Vůně svařeného vína a dalších delikates, dílničky pro děti, betlém, ukázky lidových řemesel a stánky s nejrůznějšími výrobky zaplaví většinu náměstí v centru a promění je v pohádkovou zimní říši.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 40 komfortně zařízených pokojů s interiérem laděným do hřejivých barev. Každý pokoj disponuje satelitní televizí, telefonem, WiFi, lednicí, trezorem, setem na přípravu kávy a čaj a také vlastní koupelnou se sprchovým koutem a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je restaurace v moderním designu, kde se každé ráno podávají snídaně formou bufetu.

Kde budete relaxovat?

Pokud si chcete odpočinout po dlouhých procházkách po Praze, určitě přijde vhod hotelové wellness. Využít můžete relaxační bazén, saunu, ochlazovací bazének, bylinné koupele a různorodé masáže. Budete se cítit jako znovuzrození.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připravena dětská herna.

Hotel Relax Inn ****

Hotel Relax Inn ****

Novovysočanská 163/25 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
Jiří Průša IČ: 16061217


+420 284 828 749

info@relaxinn.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Jen po dohodě předem - 250 Kč/noc venku či 375 Kč/noc v garáži

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětský koutek
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5,6 km
Zastávka
0,1 km