Užijte si dokonalý pobyt plný relaxace a turistiky v Grand Hotelu Bellevue ****, který najdete ve slovinském městě Mariborsko Pohorje, jen kousek od historického města Maribor. Čeká vás odpočinek v hotelovém wellness s 5 různými druhy saun, gastronomické nebe v hotelové restauraci Apolonija, ale třeba i skvělé výlety do hor.

O ubytování

Grand Hotel Bellevue **** svým hostům nabízí vskutku výjimečnou polohu. Leží totiž přímo na svazích ski areálu a zároveň jen 12 km od druhého největšího slovinského města Maribor. Přírodní i kulturní památky tak budete mít snadno na dosah. V kombinaci se skvělou gastronomií a moderním wellness je dokonalá aktivní dovolená zkrátka zaručena.

Ski areál Mariborsko Pohorje, na jehož sjezdovce se hotel nachází, je největší lyžařské středisko ve Slovinsku a nabízí 42 kilometrů sjezdovek všech úrovní obtížnosti. Je tedy vhodný jak pro děti a méně zkušené lyžaře, tak pro vyznavače černých sjezdovek.

Pokud na svazích pohoří Pohorje zrovna neleží sníh, jedná se o turistický ráj protkaný trasami pro výlety pěšky i na kole. Dovedou vás například na Mariborskou rozhlednu (1,5 km), k vodopádu Framski (3,8 km), ke zřícenině hradu Framski (11 km) nebo ke zřícenině hradu Gromberg (20 km).

Během pobytu byste rozhodně měli navštívit okouzlující město Maribor (12 km) plné památek a skvělé gastronomie. Chloubou města je nejstarší vinná réva na světě, o které se dozvíte v Domě Staré révy (10 km). Milovníci vína by měli navštívit také Vinagovy sklepy (10,5 km), což je největší a nejstarší vinný sklep ve Slovinsku a Piramidu (12 km) – vyhlídkové místo uprostřed vinic. Za vidění stojí dále Hlavní náměstí s renesanční radnicí (10 km), Mariborský hrad (10,5 km) a historická čtvrť Lent (9 km). Perfektním místem pro přestávku během výletu je kavárna Luft 360° (11 km), která je umístěná na střeše mrakodrapu, a tak si zde kromě občerstvení vychutnáte také nádherný panoramatický výhled na celé město.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z komfortních dvoulůžkových nebo rodinných pokojů, z nichž některé nabízejí možnost přistýlky. Vždy budete mít k dispozici připojení k WiFi zdarma.

Na výběr máte z těchto možností:

  • Dvoulůžkový pokoj (25 m²) s vlastní koupelnou je vybaven televizí, minibarem, telefonem a trezorem. Některé z pokojů mají možnost přistýlky a za příplatek je možné zajistit pokoj s balkonem.

  • Rodinný pokoj (30 m²) s vlastní koupelnou je vybaven manželskou postelí, televizí, minibarem, telefonem, trezorem a rozkládací pohovkou, kterou lze využít jako přistýlku pro 2 osoby (2 malé děti).

  • Family Suite (65 m²) se skládá ze dvou propojených místností a vlastní koupelny. Součástí je ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, jídelním koutem a s možností až dvou přistýlek formou rozkládacího gauče (ideální pro 2 menší děti). K vybavení náleží televize, minibar, trezor a telefon.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s letní terasou si pochutnáte na tradiční regionální kuchyni připravené z kvalitních čerstvých surovin. Těšte se například na domácí uzeniny, sýry, paštiky, čerstvé pečivo i dezerty. Chybět nebudou ani speciality jako pohorská omeleta, telecí guláš nebo houbová polévka.

Lahodná polopenze má formu bufetu, takže si během snídaní a večeří budete moci dopřát všechny dobroty podle vlastní chuti. Do předchozí domluvě s personálem je možné zajistit dietní stravování. Příjemným místem k večernímu posezení se sklenkou oblíbeného nápoje je bar a místnost s krbem.

Kde budete relaxovat?

Kombinace nádherné okolní přírody, čerstvého vzduchu a odpočinek v hotelovém wellness budou mít na vaše tělo i duši blahodárný relaxační účinek. Po dni v horách se prohřejete ve finské, parní nebo infra sauně. K dispozici je také laconium, tedy nízkoteplotní suchá sauna. Poté je možné se ochladit v ledové jeskyni, zážitkových sprchách nebo na čerstvém horském vzduchu na venkovní terase, která je součástí odpočinkové zóny. Pokud zatoužíte po trošce hýčkaní, dopřejte si některou z masáží.

Pro aktivní hosty je připraveno skvěle vybavené fitness centrum s kardio zónou a posilovacími stroji.

Cestujete s dětmi?

O zábavu malých hostů se za každého počasí postará venkovní hřiště s mnoha atrakcemi a vnitřní herna plná hraček.

Grand Hotel Bellevue **** (SLO)

Grand Hotel Bellevue **** (SLO)

Na slemenu 35 , Mariborsko Pohorje
Slovinsko

Provozuje společnost:
Hoteli in turizem Rogaška d.o.o. IČ: 5825083000


00385992101423

belldonslo@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Aquapark
17 km
Sjezdovka
100 m

Tipy na výlet

Město Rogaška Slatina

Město Rogaška Slatina Tip na výlet

Lázeňské město Rogaška Slatina se nachází ve východní části Slovinska, jen asi 30 km od města Celje. Kromě kvalitního vína a výroby skla proslavil městečko hlavně termální pramen s ozdravnou vodou známou po celém světě.

První zmínky minerální vodě pocházejí již z roku 1141 a do dnešních dnů vyrostlo kolem pramene rozsáhlé lázeňské a léčebné centrum s parkem. Termální voda je známá hlavně díky vysokému obsahu hořčíku a sodíku, díky čemuž má příznivý vliv na zažívání. Právě proto se voda plní také do lahví a můžete si ji koupit pod názvem DONAT Mg.

Co ještě navštívit ve městě Rogaška Slatina?

  • Umělecké centrum Kristalna dvorana
  • Muzea Anina galerija a Anin dvůr
  • Kapli Sv. Ana
  • Vyhlídku Janina
Více informací
Přírodní park Boč-Donačka gora
Přírodní park Boč-Donačka gora
Termální park Aqualuna
Termální park Aqualuna
Hrad Celje
Hrad Celje