Vydejte se do slovinského lázeňského městečka Rogaška Slatina, které se pyšní unikátní minerální vodou, skvělým vínem a také výrobou skla. Už se tu na vás těší v 5* Atlantida Boutique Hotelu, který nabízí nádherné pokoje, vynikající polopenzi formou bufetu a také neomezený vstup do wellness s bazénem, vířivkou a saunovým světem.

Ověřeno Travelkingem

“V hotelu Atlantida jsem si nejvíce užil Sauna Oasis s úžasnými saunami a parní lázní. Moderní, minimalistický styl budovy překvapivě skvěle zapadá do místního prostředí. Hotel je zcela nový a veškeré jeho moderní zařízení, interiéry, skvělé možnosti parkování i další služby jsou opravdu minimálně na 5* úrovni. Přátelský personál je skvěle vyškolený a s čímkoliv vám ochotně pomůže. Jídla jsou pestrá a chutná. Pobyt zde bych doporučil hlavně párům, hotel je sice připravený i na děti, jeho služby si ale dokonale užijete hlavně ve dvou.” Přečtěte si celou recenzi

Tamas Tutkovics - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Červenci 2023

O ubytování

Atlantida Boutique Hotel ***** se nachází v malebném slovinském městě Rogaška Slatina, které se pyšní již více než 400letou lázeňskou tradicí. Panenská příroda, klid, unikátní minerální voda a špičkové služby sem lákají návštěvníky z celého světa. Přijeďte si do Slovinska užít dokonalý odpočinkový pobyt v luxusním prostředí 5* hotelu i vy.

Hotel se nachází v obklopení zeleně, která je ideální pro relaxaci i příjemné procházky. Značené turistické trasy vás zavedou například k nedaleké rozhledně Janina (800 m) či ke vzdálenějším cílům, jako je zřícenina hradu Rogatec (8 km) či hrad Podčetrtek (14 km). Pokud si rádi dáte do těla, zdolejte okolní hory jako Boč (12 km), Plešivec (8 km) či Donačka gora (17 km). Odměnou za výšlap vám budou krásné výhledy. V okolí lázeňského města najdete také několik zajímavých naučných tras, které vás seznámí se zdejší historií či unikátním složením místní termální vody.

Okolím městečka Rogaška Slatina navíc vede několik oblíbených cyklotras, což potěší všechny, kdo si neumí představit odpočinek bez projížděk na kole. Parádním cílem pro celodenní výlet je hlavní město Lublaň (100 km), které je od hotelu vzdáleno asi hodinu cesty autem.

Kde budete spát?

Pokoj Economy (19 m²) s vlastní koupelnou nabízí pohodlné ubytování pro 2 osoby. Součástí vybavení je manželská postel, klimatizace, WiFi připojení, LCD televize, minibar, posezení, psací stůl, rádio, trezor, telefon a fén.

Pokoj Standard (24 m²) s vlastní koupelnou a balkonem nabízí pohodlné ubytování pro 2 osoby s možností přistýlky. Součástí vybavení je manželská postel, klimatizace, WiFi připojení, LCD televize, minibar, posezení, psací stůl, rádio, trezor, telefon a fén.

Pokoj Superior (27 m²) s vlastní koupelnou a balkonem nabízí pohodlné ubytování pro 2 osoby s možností přistýlky. Součástí vybavení je manželská postel, klimatizace, WiFi připojení, LCD televize, minibar, posezení, psací stůl, rádio, trezor, telefon a fén.

Pokoj Deluxe (29 m²) s vlastní koupelnou a balkonem nabízí pohodlné ubytování pro 2 osoby s možností přistýlky. Součástí vybavení je manželská postel typu king size, klimatizace, WiFi připojení, LCD televize, minibar, posezení, psací stůl, rádio, trezor, telefon a fén.

Pokoj Exclusive (25 m²) s vlastní koupelnou a balkonem nabízí pohodlné ubytování pro 2 osoby s možností přistýlky. Součástí vybavení je manželská postel, klimatizace, WiFi připojení, LCD televize, minibar, posezení, psací stůl, rádio, trezor, telefon a fén.

Apartmán Junior Suite (34 m²) nabízí komfortní ubytování pro 2 osoby + 2 přistýlky a skládá se z ložnice, obývací části, vlastní koupelny a balkonu. Součástí vybavení je manželská postel, pohovka, klimatizace, WiFi připojení, LCD televize, minibar, posezení, psací stůl, rádio, trezor, telefon a fén. V koupelně najdete luxusní kosmetiku značky Bvlgari.

Apartmán Suite Deluxe (40 m²) nabízí komfortní ubytování pro 2 osoby + 2 přistýlky a skládá se z ložnice, obývací části, vlastní koupelny a francouzského balkonu. Součástí vybavení je manželská postel, pohovka, klimatizace, WiFi připojení, LCD televize, minibar, posezení, psací stůl, rádio, trezor, telefon a fén. V koupelně najdete luxusní kosmetiku značky Bvlgari.

Apartmán Suite Superior (59 m²) nabízí komfortní ubytování pro 2 osoby + 2 přistýlky a skládá se z ložnice, obývací části, vlastní koupelny a prostorné terasy. Součástí vybavení je manželská postel, pohovka, klimatizace, WiFi připojení, LCD televize, minibar, posezení, psací stůl, rádio, trezor, telefon a fén. V koupelně najdete luxusní kosmetiku značky Bvlgari.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu dobře vědí, že jídlo hraje při lázeňském pobytu zcela zásadní roli, a tak zde pro hosty připravují moderní, zdravou a delikátní kuchyni. Dokonalým začátkem každého pobytu bude bufetová snídaně s bohatým výběrem teplých i studených pokrmů. Večer se vaše chuťové pohárky zase mohou těšit na večeři ve formě bufetu s lokálními i mezinárodními specialitami. Na šálek vynikající kávy, oblíbený míchaný nápoj či lahodné domácí dezerty můžete kdykoliv zajít do hotelového lobby baru.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém Wellness & Spa centru na vás čeká ničím nerušená relaxace v moderním prostředí s nádherným výhledem do přírody. Jeho součástí je vnitřní bazén, vířivka a solná místnost. O dokonalé uvolnění těla se postará finská a parní sauna. Dopřát si můžete také mnoho druhů masáží, léčebných procedur a kosmetických ošetření. Milovníci endorfinů si mohou dát do těla ve skvěle vybaveném hotelovém fitness.

Výhodou je, že v hotelu ochutnáte světově známou minerální vodu Donat Mg přímo z pramene. Tato voda se pyšní vůbec nejvyšším obsahem hořčíku na světě.

Atlantida Boutique Hotel *****

Atlantida Boutique Hotel *****

Cvetlični Hrib 1 , Rogaška Slatina
Slovinsko

Provozuje společnost:
ATLANTIDA ROGAŠKA D.O.O. IČ: 3740340000


+386 (0)3 6201 600

info@atlantida-rogaska.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 10 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
13 km

Tipy na výlet

Termální park Aqualuna

Termální park Aqualuna Tip na výlet

Rájem vodní zábavy je ve východní části Slovinska aquapark Aqualuna nacházející se v bezprostřední blízkosti termálů Terme Olimia. Na malé i velké návštěvníky zde čeká až 3 000 m² vodních ploch s bazény plnými vody o teplotě 24–32 °C. Těšit se můžete například na bazén s vlnobitím a bazén s pirátskou lodí. Mezi největší atrakce aquaparku rozhodně patří tobogány a skluzavky. Nejoblíbenější ze zdejších tobogánů je King Cobra ve tvaru obrovského hada.

Otevírací doba:

  • všední dny od 9:00 do 20:00 hodin
  • víkendy od 8:00 do 20:00 hodin

Vstupné:

  • Dospělí: 15 –19 € (dle sezóny)
  • Děti do 13,9 let: 12–14 € (dle sezóny)
Více informací
Město Rogaška Slatina
Město Rogaška Slatina
Přírodní park Boč-Donačka gora
Přírodní park Boč-Donačka gora
Lázeňské město Laško
Lázeňské město Laško