Vydejte se do termálního resortu Terme Banovci, ubytujte se v moderním mobilním domku a užijte si skvělou dovolenou ve Slovinsku! Čeká na vás terasa s privátní vířivkou, vodní park s termálními bazény, bohatý program pro děti i dospělé a výtečná polopenze z lokálních specialit. Na svých výletech pak prozkoumáte krásy okolí, nebo klidně vyrazte přes hranice, do Maďarska i Chorvatska to budete mít jen asi půl hodiny cesty. S sebou navíc můžete vzít až 2 děti do 12 let zdarma!

O ubytování

Luxusní domky Mobile homes jsou součástí kouzelného resortu Terme Banovci, který se nachází v oblasti zvané Prlekija, nedaleko Moravských Toplic (19,4 km) a chorvatských i maďarských hranic. Jde o region plný přírodního i kulturního bohatství, které můžete objevovat během krásných výletů. Součástí resortu je navíc i termální vodní park, užijete si zde tudíž nejen turistiku, ale také dny plné relaxace.

Na výlet si vyrazte do města Beltinci (10,6 km), kde uvidíte unikátní kostel sv. Ladislava z 19. století a barokní zámek s výstavou věnovanou historii ranhojičství. Pokud vás zajímá místní agrikultura, navštivte farmu Vrbnjak (13,2 km), kde se dospělí i děti mohou seznámit s péčí o hospodářská zvířata, nebo rodinné vinařství Hlebec (21,7 km) s působivým vinným sklepem a lákavou nabídkou domácích specialit – ochutnejte třeba masovou delikatesu tünka.

Za návštěvu stojí také hrad Negova (23,6 km) s opuštěnou bylinkovou zahradou, vodní mlýn Babič (3,3 km), kde si můžete koupit tradičně pomletou mouku, a prehistorický skanzen Razkrižje (15,3 km), věnovaný životnímu stylu našich předků před 5 500 lety. Vydat se můžete také k jezeru Bukovnica (22,7 km) a nedalekému Ivanovu prameni, kterému se přisuzují zázračné léčebné účinky. Nebo si projděte Jerazulémskou vinnou stezku (14,8 km) a plně načerpejte krásu tohoto kraje. Nezapomeňte se přitom zastavit v některých z mnoha místních farem a vinařství.

Kde budete spát?

Ubytujete se v moderním "mobilním domku", s prostornou terasou (32 m²), kde si užijete maximální pohodlí a soukromí. V domku najdete ložnici s manželskou postelí, 2 pokoje pro děti a obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelním stolem. Nechybí koupelna se sprchou a toaletou, televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Při honbě za gastronomickými zážitky budete mít hned několik možností – v nedalekém Hotelu Zeleni Gaj *** je bufetová restaurace, kde můžete vyzkoušet tradiční regionální jídla z čerstvých lokálních produktů. Po celý den je navíc otevřený Aperitif Bar, kde můžete posedět u šálku kávy nebo jiného nápoje. V létě můžete vyzkoušet i restauraci Pri banovskemu gusarju, letní bar Pri gusarjevi ženi a bar v nudistické části wellness centra.

Součástí domku je navíc vybavený kuchyňský kout (varná deska, trouba, myčka, lednice, nádobí) a k dispozici budete mít také pomůcky na venkovní grilování na terase. Svými kulinářskými schopnostmi se tak můžete pochlubit i vy.

Kde budete relaxovat?

K relaxaci vám posouží soukromá vířivka s přírodní termální vodou přímo na terase domku. Na dosah navíc budete mít moderní rozsáhlé wellness centrum, které zahrnuje:

  • Vnitřní termální bazén (33-35 °C)
  • Venkovní bazény: termální zážitkový bazén (25-30 °C), termální bazén (34-35 °C), dětské brouzdaliště (25-30 °C), bazén se 2 skluzavkami (25-30 °C), přírodní bazén (36-38 °C)
  • 2 oddělené nudistické bazény
  • Saunový svět: 3 finské sauny, turecká parní lázeň
  • 37 typů masáží, zkrášlovací procedury a koupele

Cestujete s dětmi?

O zábavu vašich ratolestí se kromě bazénů a skluzavek postará také dětský klub s bohatým animačním programem plným sportovních aktivit, zajímavých workshopů a dalších aktivit, kterými děti provede pirát Edi.

Něco navíc

Na speciální program se mohou těšit i dospělí, pro které jsou připravené vinné degustace, večery s hudbou, zajímavé výlety a další akce. Využít můžete také volejbalové hřiště a půjčovnu sportovního vybavení.

Terme Banovci - Mobile homes

Terme Banovci - Mobile homes

Banovci 1A , Veržej
Slovinsko

Provozuje společnost:
Terme Banovci d.o.o. IČ: 8438340000


025 131 440

info@terme-banovci.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od lázní
0 m
Zastávka
0,4 km
Aquapark
1,9 km

Tipy na výlet

Přírodní park Goričko

Přírodní park Goričko Tip na výlet

Slovinský Přírodní park Goričko je známý svou kopcovitou krajinou plnou úrodných vinic, olivových hájů, polí a malých farem. Rozléhá se na pomezí Alp a Panonské pánve. Rozloha parku zasahuje území tří zemí. Kromě Slovinska jej tvoří i příroda sousedního Rakouska a Maďarska. Tyto tři země spolu ochraňují několik ohrožených druhů rostlin a živočichů, zvláště ptáků.

Co navštívit v Přírodním parku Goričko?

  • Negovsko jezero
  • řeku Mura
  • hrad Goričko – největší hrad ve Slovinsku
Více informací
Hrad Goričko
Hrad Goričko
Jezero Bukovniško
Jezero Bukovniško
Termální Park Terme 3000
Termální Park Terme 3000