Vyrazte do Trenčianských Teplic, malebného lázeňského města, a užijte si dovolenou plnou zážitků! Ubytujete se v Hotelu Margit ***, jen 270 m od lázní, kde pro vás bude nachystaný welcome drink na přivítanou a bohaté snídaně formou bufetu. Potěší také sleva na lázeňské procedury, kterou můžete rovnou využít.

O ubytování

Hotel Margit *** se nachází v centru lázeňského města Trenčianské Teplice, jen kousek od malebných památek, útulných kavárniček a dalších atrakcí.

K největšímu místnímu lákadlu, termálním lázním, se dostanete během 4 minut chůze. A návštěvu místních termálů byste si určitě neměli nechat ujít. Patří k nejstarším na Slovensku a zaujmou nejen zdraví prospěšnou termální vodou, ale také interiérem v orientálním stylu. V létě se můžete koupat také venku, na sezónním termálním koupališti Zelená žába (950 m) s krásným výhledem do okolních lesů.

K výletu láká rybník Machnáč (5,2 km). V teplejších měsících si zde užijete venkovní posezení, děti si vyhrají na dětském hřišti a s domácími zvířátky a můžete ochutnat i místní rybí speciality. V zimě si vychutnáte krásný výhled na rybník z vyhřívané terasy s krbem.

Vydat se můžete také na Trenčianský hrad (13,1 km), jehož stavba započala už v 11. století a v současnosti je slovenskou národní památkou. V Hřebčíně Motešice (10,3 km) si nakonec ověříte, jestli je nejkrásnější pohled na svět opravdu z koňského hřbetu. V zimě si na seznam aktivit klidně přidejte i lyžování, stačí si zajet do lyžařského areálu Dubečky (30 km) nebo Mikulčin vrch (55 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním dvoulůžkovém pokoji Classic. K vybavený patří manželská postel nebo dvě oddělená lůžka, psací stůl, křesla k posezení a televize. K dispozici budete mít i vlastní koupelnu se sprchovým koutem, minibar a sadu na přípravu kávy a čaje. Některé pokoje umožňují i přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se servírují bohaté snídaně formou bufetu s výběrem slaných, sladkých, studených i teplých jídel. Na oběd a večeři můžete vyzkoušet některý z populárních podniků v okolí.

Hotel Margit ***

Hotel Margit ***

T. G. Masaryka 2 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MARGIT, spol. s r.o. IČ: 34150391


+421 32 655 1028

recepcia@margit.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Konferenční místnost
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
14 km

Tipy na výlet

Lázně Trenčianske Teplice

Lázně Trenčianske Teplice Tip na výlet

Termální lázně Trenčianske Teplice najdete na úpatí Strážovských vrchů. Lázně patří k nejstarším a nejnavštěvovanějším lázním na Slovensku. Léčivá sirná termální voda je ideální k léčbě při problémech s pohybovým aparátem, voda příznivě působí při léčbě kožních a gynekologických problémů. Účinky léčivé vody na vás budou působit v 6 bazénech a procedurách. Čekají zde na vás také unikátní vanové koupele Hammam zařízené v orientálním duchu. Po celý rok je zde k dispozici také venkovní bazén Grand s termální vodou o teplotě 33 °C.

Více informací
Trenčianský hrad
Trenčianský hrad
Koupaliště a wellness Zelená žaba
Koupaliště a wellness Zelená žaba
Trenčianske Teplice
Trenčianske Teplice