Chcete zažít dovolenou plnou odpočinku i zajímavých aktivit? Hotel DSZSU *** v Trenčianských Teplicích nabízí obojí. Vyzkoušejte relaxační zónu s vířivkou a saunami, nebo se vydejte do místních lázní a na termální koupaliště, obojí je vzdálené jen cca 5 minut chůze. Vychutnejte si skvělou snídani, polopenzi či plnou penzi a vyrazte na výlet, třeba k Trenčianskému hradu.

O ubytování

Hotel DSZSU *** stojí v lázeňském městě Trenčianské Teplice, v krásné lokalitě Strážovské vrchoviny. Jde o skvělé místo pro páry i rodiny, bohaté na vyžití a výletní cíle. Hotel má za sebou i dlouhou tradici, v provozu je nepřetržitě od roku 1933, v roce 2021 prošel kompletní rekonstrukcí. Do centra města a k největšímu místnímu lákadlu, termálním lázním, se dostanete během 5 minut chůze. A návštěvu místních termálů byste si určitě neměli nechat ujít. Patří k nejstarším na Slovensku a zaujmou nejen zdraví prospěšnou termální vodou, ale také interiérem v orientálním stylu. V létě se můžete koupat také venku, na sezónním termálním koupališti Zelená žába (500 m) s krásným výhledem do okolních lesů.

K výletu láká rybník Machnáč (10 km). V teplejších měsících si zde užijete venkovní posezení, děti si vyhrají na dětském hřišti a s domácími zvířátky a můžete ochutnat i místní rybí speciality. V zimě si vychutnáte krásný výhled na rybník z vyhřívané terasy s krbem. Vydat se můžete také na Trenčianský hrad (15 km), jehož stavba započala už v 11. století a v současnosti je slovenskou národní památkou. V Hřebčíně Motešice (10 km) si nakonec ověříte, jestli je nejkrásnější pohled na svět opravdu z koňského hřbetu. V zimě si na seznam aktivit klidně přidejte i lyžování, stačí si zajet do lyžařského areálu Dubečky (30 km) nebo Mikulčin vrch (55 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 26 komfortních pokojů a apartmánů. Většina pokojů je zcela nově zrekonstruovaná a mohou se pochlubit moderním, stylově zařízeným interiérem.

Pokoj Standard je dvoulůžkový, vybavený manželskou postelí, plochou televizí a úložnými prostory. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem, WC a umyvadlem.

Apartmán ubytuje až 4 osoby ve 2 místnostech. Skládá se z ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou. Ani zde nechybí televize či vlastní koupelna s umyvadlem, sprchou a WC, navíc má apartmán ještě šikovnou kuchyňku s varnou deskou a dalším vybavením.

Na čem si pochutnáte?

Vybírat můžete ze stravování ve formě snídaně, polopenze či plné penze, při které bude o váš jídelníček plně postaráno. Snídaně se podávají formou bufetu, obědy a večeře jsou servírované. Ve stylové kavárně vám potom nabídnou vynikající kávu, nealkoholické i alkoholické nápoje včetně čepovaného piva a drobné občerstvení. Hosté si mohou zapůjčit také vybavení na grilování a pochlubit se svými kulinářskými schopnostmi.

Kde budete relaxovat?

Na dovolené si dokonale odpočinete nejen díky krásnému prostředí a okolní přírodě, ale také zásluhou nově vybudované relaxační zóny. Unavené svaly zde uvolníte ve vířivce s hydromasáží a celé tělo vám prohřeje finská, parní nebo infra sauna. Pobyt v sauně doporučujeme doplnit zchlazením pomocí ochlazovacího vědra a relaxem v útulné odpočinkové místnosti.

Hotel DSZSU ***

Hotel DSZSU ***

Partizánska ulica č. 11 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Domov Speváckeho zboru slovenských učiteľov IČ: 00158232


032/655 23 01

recepcia@dszsu.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
0,5 km