Doslova královský pobyt plný relaxace i historie zažijete v zámeckém Hotelu Kaštieľ Mojmírovce **** s bazénem, neomezeným wellness se saunami i vířivkou, fitness centrem, minigolfem a chutnou polopenzí. Součástí hotelu je i vinný sklípek, ve kterém si můžete vychutnat ta nejlepší vína, co tato oblast nabízí. Na dosah je město Nitra, historické památky včetně Nitranského hradu, regionální muzeum, termální park Nitrava a spousta dalších míst ke koupání po celý rok.

O ubytování

Honosný zámecký Hotel Kaštieľ Mojmírovce **** leží v obci Mojmírovce blízko okresního města Nitra, které nabízí spoustu míst k vidění. Jednou z jeho nejnavštěvovanějších památek je Nitranský hrad (16 km) s bohatou historií sahající až do 9. století. Dále ve městě stojí za vidění Kluchův palác (17 km) s monumentální sochou Atlanta, Malý a Velký seminář s diecézní knihovnou (17 km), kostel sv. Petra a Pavla (17 km) nebo Zoborský klášter svatého Hippolyta (27 km) z 9. století.

Samotná obec Mojmírovce může zájemcům o historii, ale i milovníkům vína nabídnout Regionální muzeum Mojmírovce (400 m) s expozicí věnovanou vinařství nebo Urmínský mlýn (550 m), díky kterému se dozvíte, jak se vyráběla mouka na začátku minulého století.

Pokud se v létě budete chtít vykoupat, můžete zamířit k vodní nádrži Kráľová (36 km) nebo na Termální koupaliště Podhájská (40 km). Celoročně si však můžete jít zaplavat a odpočinout do ThermalParku Nitrava (7 km).

Kde budete spát?

Dopřejte si pobyt na místě, kde se historie mísí s luxusem. Krásně vybavené pokoje se stylovým nábytkem nadchnou i ty nejnáročnější zákazníky. Hotel nabízí několik variant pokojů, ze kterých si můžete vybrat podle vašich specifických preferencí.

Útulný podkrovní pokoj Business – Depandance (14 m²) disponuje dvěma oddělenými lůžky, satelitní televizí, klimatizací a WiFi připojením. V soukromé koupelně pak najdete sprchový kout.

Honosný pokoj Comfort – Depandance (22 m²) je větší, komfortnější a díky manželské posteli také ideální pro páry. Vybavení je stejné jako v pokoji Business, ale navíc v něm najdete minibar, trezor, pohovku a bezbariérový sprchový kout.

Věžový apartmán – Depandance nabízí dvoulůžkový pokoj s přistýlkou. Tento mezonetový apartmán je jako stvořený pro odpočinek. Kromě běžného vybavení se v něm totiž nachází prostorný obývací pokoj, krb, ložnice v poschodí a v koupelně vana.

Součástí pokoje Standard – Hotel (14m²) je televize, WiFi připojení, minibar a trezor, kam si v případě potřeby můžete uložit cennosti. Stejně jako pokoj Business má dvě oddělená lůžka.

V prostorném pokoji Comfort – Hotel (22 m²), laděném do úchvatného historického stylu, je kromě stejného vybavení jako na pokoji Business také pohovka, trezor a minibar. Navíc z něj budete mít výhled do nádherného zámeckého parku.

Krásný prosvětlený Žlutý apartmán – Hotel disponuje ložnicí s manželskou postelí, přistýlkou, prostorným obývacím pokojem a koupelnou s vanou. Stejně jako v předchozích pokojích se tu dočkáte satelitní televize, minibaru, trezoru a WiFi připojení. Z oken se budete moci kochat okouzlujícím anglickým parkem.

V obrovském Prezidentském apartmá – Hotel (108 m²) na vás budou čekat dvě dvoulůžkové ložnice, dvě přistýlky a rozlehlý obývací pokoj. Kromě toho tu najdete také standardní vybavení s minibarem a trezorem a koupelnu s vanou. Z oken budete mít výhled do nádherného anglického parku.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci si vychutnáte skutečné kulinářské lahůdky v báječné atmosféře, ze které přímo dýchá historie. Krásná výzdoba restaurace je laděná do mysliveckého stylu s trofejemi a tematickými obrazy, díky které se z jídla stane nezapomenutelný zážitek.

Součástí restaurace je Bílý salón, kde si každé ráno vychutnáte snídaně, ať už formou bufetu, nebo servírované. Těšit se můžete i na večeře, u kterých si budete moct vybrat z bohaté nabídky bufetu, anebo na vás budou čekat dva servírované chody.

Kde budete relaxovat?

Během pobytu na zámku si navíc užijete vstup do wellness centra. Najdete zde pestrou škálu míst k relaxaci.

K dispozici je vám hned několik druhů saun: finská suchá sauna s ochlazovacím bazénem, parní solná sauna i parní bylinková sauna. Po sauně se můžete zchladit ve sprše s masážními hlavicemi, užít si kneippovu lázeň nebo si zaplavat v bazénu o délce 25 m. Odpočinek můžete završit relaxací ve vířivce.

Něco navíc

V ubytování si budete moci zahrát bowling nebo si zajít do vinného sklípku. V prostorách hotelu se také nachází střelnice.

Hotel Kaštieľ Mojmírovce ****

Hotel Kaštieľ Mojmírovce ****

Mojmírovce 919 , Mojmírovce
Slovenská republika

Provozuje společnost:
KAŠTIEĽ MOJMÍROVCE, a.s. IČ: 34104780


+421 377 798 201

recepcia@kastielmojmirovce.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 25 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
15 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Termální park Nitrava

Termální park Nitrava Tip na výlet

Thermalní park Nitrava najdete v příjemném prostředí obce Poľný Kesov, která je vzdálená 15 km od Nitry. Park je otevřený po celý rok a nabízí zábavu pro malé i velké. Navštivte ze tří bazénů - zážitkový bazén je doplněn o zábavné chrliče vody, dětský bazén má vodní hříbek a poslední třetí bazén je plavecký. V místním wellness si odpočinete v sauně, k dispozici je vám finská, parní a infra sauna. Můžete také využít služeb profesionálních masérů.

Nitranský hrad
Nitranský hrad
Přehrada Kráľová
Přehrada Kráľová
Termální koupaliště Podhájská
Termální koupaliště Podhájská