Hledáte místo na skvělou relaxační dovolenou? Navštivte Penzion u Mlynárky v Dudincích! Čeká zde na vás luxusní wellness centrum s bazénem a několika druhy saun, chutná polopenze a pohodlné pokoje. Navíc si užijete příjemnou atmosféru malebného lázeňského městečka a na výlet můžete vyrazit třeba do Banské Štiavnice, jednoho z nejkrásnějších měst na Slovensku.

O ubytování

Penzion u Mlynárky stojí ve slovenském lázeňském městečku Dudince, nedaleko hranic s Maďarskem. Zázemí penzionu i lokalita budou perfektní pro relaxační dovolenou, těšit se můžete i na krásné památky v okolí a různé aktivity.

Ačkoliv mají Dudince rozlohu jen necelých 7 km², je tu hned několik atrakcí, které byste při své návštěvě neměli vynechat. Projděte si lázeňský park a pokochejte se pohledem na Dudinské travertíny (750 m) - přírodní útvar vzniklý vysrážením vody okolo termálních pramenů. Dále můžete pokračovat po naučné stezce, jednou ze zastávek jsou i Římské lázně (1,3 km), tedy 32 historických kamenných bazénů. V létě si zajděte na nedaleké koupaliště Dudinka (300 m), kromě rekreačního, dětského a zážitkového bazénu s atrakcemi zde najdete také léčebný bazén s minerální vodou.

K výletu láká krásná Banská Štiavnica (39 km), která je označovaná za jedno z nejkrásnějších měst na Slovensku a najdete ji dokonce na seznamu UNESCO. Mezi monumenty města patří Starý a Nový zámek nebo Kostel sv. Kateřiny a Kostel Nanebevzetí Panny Marie, okouzlí vás ale celé historické centrum protkané kouzelnými uličkami a krásnými budovami. Oblíbenou zajímavostí je, zejména před Vánoci, také Banskoštiavnický Betlém vyřezaný ze dřeva. A když už mluvíme o zimním období, víte, že z Penzionu u Mlynárky se dostanete i na sjezdovku? Leží totiž necelou hodinu autem od Salamandra Resortu se 2 tratěmi.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard zahrnuje pohodlnou manželskou postel, pracovní stůl, televizi, WiFi připojení a telefon. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Do pokoje je možné umístit přistýlku a za příplatek si můžete zajistit pokoj s balkónem.

Apartmán bude ideální variantou pro rodiny, kromě klasických 2 lůžek totiž umožňuje i 2 přistýlky. Samozřejmě nechybí televize, WiFi připojení, telefon, pracovní stůl a koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC.

Prezidentské apartmá vám nabídne opravdu dostatek prostoru, na 130 m² se nejen ubytují až 4 osoby, ale užijí si i komfort velkého obývacího pokoje se sedací soupravou a promítacím plátnem. Nechybí WiFi připojení, vlastní koupelna, pracovní stůl, telefon a další vybavení důležité pro váš komfort.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně se podávají formou bohatých bufetových stolů, kde si každý vybere podle chuti z pestré nabídky slaných i sladkých pokrmů. Na oběd si můžete zvolit jídlo z klasického jídelního lístku nebo z denního menu, kde najdete regionální pokrmy, tradiční slovenská jídla, ale i mezinárodní speciality. Den potom zakončíte chutnou večeří, na výběr budete mít ze 3 variant.

Součástí penzionu je také kavárna, bar a zimní zahrada, kde si můžete během dne posedět a vychutnat šálek vynikající kávy nebo jiný oblíbený nápoj.

Kde budete relaxovat?

Ve stylovém wellness centru v přízemí penzionu na vás čeká krytý bazén (12x6 m, 28 °C), který je v letních měsících propojený s terasou. Chloubou wellness zónu je potom saunový svět s finskou, bylinkovou, aroma a infra saunou, římskou parní lázní, laconiem (suchá římská sauna), amazonským deštěm, vodní cestou, Kneippovým chodníkem a ledopádem. Užít si můžete i některou ze skvělých masáží.

Penzion U Mlynárky

Penzion U Mlynárky

Karola Braxatorisa 2 , Dudince
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Penzión U Mlynárky IČ: 25596641


+421 917 478 130

penzion@umlynarky.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 12 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
100 m
Aquapark
0,3 km
Sjezdovka
40 km

Tipy na výlet

Dudince

Dudince Tip na výlet

Na jižním Slovensku leží lázeňské městečko Dudince. Je to ideální místo pro odpočinek a relaxaci díky pěknému přírodnímu prostředí, stále teplému klimatu a především díky účinkům místní léčivé vody. Tu si můžete užít v lázních Dudince. V lázeňském parku se nachází přírodní památka Dudinské travertíny. Mezi další přírodní památky v okolí patří Tesárska roklina nebo Šinkov salaš.

Co navštívit v Dudincích?

  • termální lázně Dudince
  • Koupaliště Dudinka
  • Dudinské travertíny a Římské lázně
Koupaliště Dudinka
Koupaliště Dudinka
Banská Štiavnica (UNESCO)
Banská Štiavnica (UNESCO)
Lázně Dudince
Lázně Dudince