Hotel Hrabovo má naprosto ideální polohu pro poznávání Národního parku Velká Fatra i Nízkých Tater. Na dosah budete mít několik aquaparků (Bešeňová, AquaRelax), hradů, vodopádů nebo třeba klenot Slovenska - Vlkolínec (UNESCO). Těšte se také na snídaně či polopenzi. Pro děti je tu dětské hřiště.

O ubytování

Hotel Hrabovo nabízí ubytování v obklopení krásné přírody slovenského regionu Liptov a zároveň v blízkosti města Ružomberok.

Po četných turistických a cyklistických trasách se dostanete do spousty atraktivních výletních cílů. Udělejte si výlet na hrad Likava (4,8 km), k Lúčanskému vodopádu (15 km) nebo zdolejte vrcholy Čebrať (7 km), Sidorovo (5 km) a Rakytov (18 km). Necelých 5 km od hotelu láká k návštěvě památka UNESCO – malebná vesnička Vlkolínec se zachovanými historickými stavbami.

Během zimy si zalyžujete v nedalekém ski areálu Malinô Brdo, na jehož svahy vás dopraví lanovka s nástupní stanicí umístěnou jen pár metrů od hotelu. Za horkých letních dnů se osvěžte ve vodní nádrži Hrabovo (10 m).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. K pokoji náleží také balkon s krásným výhledem na Hrabovskou dolinu. K vybavení pokoje náleží WiFi připojení a televize.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s letní terasou a panoramatickým výhledem na vrcholy Čebrať a Choč si pochutnáte na tradiční slovenské i mezinárodní kuchyni. Každé ráno pobytu se posilníte při snídani ve formě bufetu. Během dne je pak možné objednávat pokrmy z jídelního lístku a večeře pro hotelové hosty mají bufetovou, nebo servírovanou podobu.

Kde budete relaxovat?

Za poplatek je možné zajistit využívání wellness v sesterském hotelu , který je vzdálen 1,5 km. Součástí wellness je zde bazén, sauny, vířivka, fitness a solárium.

Cestujete s dětmi?

Za nepříznivého počasí se malí hosté zabaví v dětském koutku.

Hotel Hrabovo

Hotel Hrabovo

Hrabovská cesta 1678/30 , Ružomberok
Slovenská republika

Provozuje společnost:
PSP Morava, s.r.o IČ: 36510891


+421 44 432 31 78

recepcia@hrabovohotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Vzdálenost od jezera
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
17,8 km
Sjezdovka
4,6 km