Hotel Thermalpark *** se nachází přímo v areálu jednoho z nejoblíbenějších termálních komplexů na Slovensku. Z pokoje můžete vyjít rovnou v plavkách a ponořit se do některého z vnitřních či venkovních bazénů. Užijete si také masáž zad a šíje. Dítě do 6 let zdarma.

O ubytování

Hotel Thermalpark *** se nachází přímo v hlavní budově rekreačního komplexu Thermalpark Dunajská Streda, tudíž to ke všem atrakcím budete mít doslova pár kroků. Zabaví vás celkem 10 vnitřních i vnějších bazénů, saunový svět, tobogány, ale i plážový minigolf, stolí tenis a další aktivity. Pokud by vám pobyt v Thermalparku nestačil, navštívit můžete také nedaleké termální koupaliště Topoľníky (16 km).

Nejen děti jistě nadchne návštěva Malkia Parku (11,4 km), kde mohou na vlastní oči uvidět nejrůznější šelmy a další zvířata. Milovníci adrenalinové zábavy zase nesmí vynechat profesionální areál motorových sportů Slovakia Ring (12,3 km), kde se nejen konají oblíbené závody FIA WTCC, The Grand Prix Slovensko a další, ale mohou si zde i vyzkoušet jízdu na profesionálním okruhu nebo třeba kurz bezpečné jízdy.

Ani obdivovatelé historických a kulturních památek nepřijdou zkrátka. Za poznáním můžete vyrazit do Žitnoostrovského muzea (1,8 km) nebo Galerie současných maďarských umělců (2,4 km). Mezi populární výletní cíle patří také vodní mlýn Dunajský Klátov (9,7 km), kde najdete i stálou expozici vodního mlynářství, nebo kolový vodní mlýn v Jahodné (11,5 km), ten si ale můžete prohlédnout jen zvenčí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z moderních pokojů se stylovým interiérem. Ve všech pokojích budete mít k dispozici koupelnu s fénem, televizi, minibar, trezor, telefon a WiFi připojení.

Pokoj Comfort měří 23 m² a kromě manželské postele je zde možné nachystat také přistýlku. Výhodou pokoje je balkón (3,5 m²) s krásným výhledem na termální bazény. Součástí pokoje je koupelna s vanou.

Pokoj Premium je stejně velký jako varianta Comfort (23 m²) a dominuje mu komfortní dvoulůžková postel. Namísto balkónu má ale prostornou terasu (9,5 m²), ze které uvidíte na celý areál Thermalparku. Také tento typ pokoje má v koupelně vanu a umožňuje přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Starosti si nemusíte dělat ani s jídlem. Můžete si dopřát chutné snídaně formou švédských stolů. V restauraci si dopřejete pokrmy ze širokého výběru domácích i mezinárodních jídel, váš oblíbený nápoj vám nabídnou v baru.

Kde budete relaxovat?

Thermalpark v Dunajské Stredě je jedno z nejoblíbenějších rekreačních středisek na jižním Slovensku. Na ploše 18 ha vás čeká dokonalý relax i zábava, místní termální voda navíc příznivě působí při problémech pohybového ústrojí a dalších zdravotních potížích.

Ve venkovní části aquaparku najdete italský bazén s vířivkou (28-36 °C), rekreační bazén (27-30 °C), dětský bazén se skluzavkou (30-32 °C), velký zážitkový bazén a dva bazény s teplou termální vodou - relaxační (34-36 °C) a venkovní část bazénu v rotundě (36-39 °C). Nechybí ani vnitřní bazény, včetně vnitřní sekce bazénu v rotundě, wellness bazénu (30-33 °C), vnitřního rekreačního (27-28 °C) a baby dětského bazénu (29-31 °C).

Pokud se chcete nechat pořádně rozmazlovat, doporučujeme Saunový svět, kde si můžete vyzkoušet pobyt ve finské sauně (60-110 °C), biosauně s přídavkem páry, infrasauně (35-55 °C), parní sauně (max. 60 °C) nebo solné kabině s blahodárným účinkem na dýchací cesty. Samozřejmě nesmí chybět ochlazovací bazén a relaxační místnost s příjemnou hudbou. Sauny jsou zde navíc doplněné horkou vířivkou s hydromasáží.

Třešničkou na dortu může být masáž nebo ozdravná procedura. A že je z čeho vybírat - kyslíková terapie, magnetoterapie, baňkování, masáž pro ženy či lymfodrenážní masáž, k dispozici budete mít nejnovější technologie i tradiční masážní techniky prověřené staletími, to vše v rukou zkušených profesionálů.

Cestujete s dětmi?

Pro nejmenší je zde dětský bazén plný atrakci a skluzavek. Odvážnější děti jistě vyzkouší jeden ze 7 tobogánů. V létě na děti čeká zábava i v dětském klubu s programem.

Něco navíc

V areálu najdete i bohaté možnosti sportovního vyžití - zabavte se při minigolfu či ping pongu, zahrajte si šachy na venkovní šachovnici, nebo se protáhněte na multifunkčním hřišti.

Hotel Thermalpark ***

Hotel Thermalpark ***

Gabčíkovská cesta 237/38 , Dunajská Streda
Slovenská republika

+421 31 552 40 91

recepcia@thermalpark.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 5 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od lázní
100 m
Zastávka
1,4 km