V Hotelu Lučivná *** na vás čekají skvělé snídaně formou bufetu, vstup do wellness s vířivkou a saunami i 15% sleva do skvělého Aquacity Poprad. Zažijte tu nejlepší dovolenou ve Vysokých Tatrách. Děti do 5 let zdarma.

O ubytování

Hotel Lučivná *** se nachází v obci Lučivná, která je ze severní strany lemována štíty Vysokých Tater a z jižní vrcholky Nízkých Tater. Díky své poloze uprostřed nádherné horské přírody se jedná o ideální místo pro aktivní dovolenou po celý rok. Na své si zde přijdou milovníci zimních sportů, turisté i horolezci. Přímo v obci se nachází Snowpark Lučivná (600 m). Větší skiareál Starý Smokovec je vzdálen 20 km. Na termálním koupališti Aquacity Poprad (12 km) na vás čeká spousta zábavy i dokonalý odpočinek. Vydejte se také k ledovcovému jezeru Štrbské pleso (15 km) nebo zdolejte nejvyšší horu Vysokých Tater – Gerlachovský štít (20 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji s balkonem a krásným výhledem na Vysoké Tatry nebo kostel. V pokoji najdete LCD televizi a vlastní koupelnu. WiFi připojení je v hotelu k dispozici ve společných prostorách.

Na čem si pochutnáte?

Energii na celý den každé ráno načerpáte při snídani ve formě bufetu.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dnu si odpočinete v hotelovém wellness, kde najdete finskou, parní i infra saunu. Nechybí ani ochlazovací bazének, vířivka a masážní sprchy.

Hotel Lučivná ***

Hotel Lučivná ***

Lučivná 212 , Lučivná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Golfpark s.r.o. IČ: 36490296


+421 907 950 464

recepcia@hotellucivna.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,9 km
Aquapark
13 km
Sjezdovka
5 km