Oblíbené Trenčianské Teplice každoročně vracejí stovkám návštěvníkům někdejší zdraví a ztracenou rovnováhu. Nechte se i vy rozmazlovat blahodárnou termální vodou a ubytujte se v Hotelu Nová Adria *** vzdáleném jen 350 m od lázní. Kromě bohaté plné penze si odpočinete i při příznivé oxygenoterapii, rašelinovém zábalu a ve vyhřívaném bazénu Grand.

O ubytování

Hotel Nová Adria *** se nachází v Trenčianských Teplicích. Ke všem lázeňským památkám to budete mít jen na pár kroků - lázně leží jen 5 minut chůze, kousek dál se budete procházet kolem lázeňské kolonády. Procházek po okolí se však nebudete moct nabažit, jak krásné jsou! Okolní pohoří, ze západu Bílé Karpaty, z jihu Malé Karpaty a z východu Považský Inovec a Strážovské vrchy, poskytují výborné podmínky pro rekreační aktivity, zejména pro pěší turistiku, cykloturistiku, v létě s možností vodních sportů a v zimě lyžování. Objevte okolní přírodu, zajděte si na Čertovu skálu včetně krásné studánky opodál (3,3 km), na Vyhlídku Čvirigovec (1,6 km), nebo se pokochejte Jánošíkovu jeskyní (500 m).

Nádherné město Trenčín s majestátním Trenčianským hradem je navíc vzdálené jen 12 km. Mezi další zajímavé turistické objekty patří poutní místo Skalka nad Váhom (15,6 km), nebo pak vzdálenější hrady jako Čachtický (45 km) či Beckov (47 km).

Kde budete spát?

Budete ubytováni ve zrekonstruovaných pokojích s jedním až dvěma lůžky, na patro vás k nim pohodlně vyveze výtah. Naplno si vychutnejte komfort pokojů s televizí a WiFi připojením. Součástí každého pokoje je také samostatná koupelna. Celková kapacita hotelu je 49 lůžek a 15 přistýlek.

Na čem si pochutnáte?

Svá rána před dnem plným oddechu začněte snídaní formou bufetu, obědy a večeře jsou v hotelu podávány stejným způsobem. Personál kuchyně dbá o spokojenost hostů, proto každý den připravují kvalitní a rozmanité pochoutky. Po čtvrté hodině si vychutnejte také skvělou kávu se sladkým dezertem.

Kde budete relaxovat?

Při ubytování v Hotelu Nová Adria *** nesmíte vynechat ani návštěvu rehabilitačního centra. Bohaté spektrum procedur vám uleví při problémech pohybového aparátu či dýchacích cest a vyvolají pocit pohody v celém těle. Během masáže od šikovných fyzioterapeutů se dočkáte nejen úlevy pro vás ztuhlá záda, ale uvolnění od stresu každodenního života.

Hotel Nová Adria ***

Hotel Nová Adria ***

Hurbanova 356/21 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Sun Consulting s.r.o. IČ: 44554877


+421 903 836 637

adriaamon@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,6 km