Pořádně si protřete oči - na tomto pobytu se nebudete moci dosytosti vynadívat. Při ubytování v Penzionu Biela Voda ve Velké Lomnici si užijete kromě okouzlujících výhledů na blízké Vysoké Tatry a krásnou přírodu i večerní promítání vašich oblíbených filmů. Penzion Biela Voda vám totiž kromě ubytování v útulných pokojích a skvělých snídaní nabízí i návštěvu soukromého kina či zábavu ve společenské místnosti plné her přímo v penzionu.

O ubytování

Penzion Biela voda může kromě skvělé lokality a množství sportovních i kulturních atrakcí v okolí nabídnout mnohé. Vždyť Kežmarský hrad spolu s celým krásným historickým městem Kežmarok je od penzionu vzdálen jen 7,5 km, lanovka na Lomnický štít zase necelých 10 km. Vydejte se do AquaFun parku, AquaCity Poprad (10 km) nebo na termální koupaliště Vrbov (10 km). Blízko to budete mít i ke spoustě ski areálů, nejbližší jen 7 km v Tatranské Lomnici.

Kde budete spát?

Penzion je turisty obzvláště vyhledávaný pro ubytování v útulných a vždy upravených 6 pokojích se dvěma až třemi lůžky, vlastní ledničkou, rychlovarnou konvicí i TV. Ke každému pokoji patří vlastní koupelna se sprchou. V penzionu je k dispozici i apartmán pro 4 osoby.

Na čem si pochutnáte?

V jídelně penzionu se posilněte snídaní podávanými formou bufetu. Ochotný a příjemný personál pro vás připraví výběr z místních produktů jako jsou jogurty, masové nářezy, párky, sýry nebo čerstvé pečivo . Chybět vám nebude ani zelenina a ovoce či teplé čaje a káva.

Něco navíc

Po návratu z turistiky navštivte soukromé kino přímo v penzionu. Skvělou zábavu si užijete i v společenské místnosti , kde vás čeká kulečník, šipky, stolní tenis i stolní fotbal - završte tak skvělý pobyt například i turnajem s vašimi přáteli.

Penzión Biela Voda

Penzión Biela Voda

Dubová 1374/1 , Veľká Lomnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
M+R Travel, s.r.o. IČ: 36477958


+421 908 162 696

robertraffaj@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
8,5 km
Zastávka
1 km
Aquapark
8,5 km
Sjezdovka
10,7 km