Odpočinek uprostřed přírody na Liptově si užijete v Penzionu pod Vlkolíncom blízko Skanzenu Vlkolínec. Ubytujete se v pokoji, apartmánu nebo samostatném domku až pro 9 osob. V ceně máte snídaně, úschovnu kol i využití hřiště. V okolí se rozprostírají turistické trasy, cyklostezky, hory i aquaparky.

O ubytování

Vydejte se do Penzionu pod Vlkolíncem za odpočinkem v krásné přírodě v lokalitě Bílý Potok. Penzion leží jen 4 km od Skanzenu Vlkolínec, živé obce zapsané na Seznam UNESCO, blízko je také Ružomberok (6 km) i Aquapark Bešeňová (16 km). Poznejte okolí díky Naučné stezce Vlkolínec, navštivte i krásnou Ludrovskou skalní bránu (6,3 km). V zimě si zalyžujete v cca 10 km vzdáleném Ski & Bike Parku Malinô Brdo.

Kde budete spát?

Penzion pod Vlkolíncem má pro hosty připraveno 10 dvoulůžkových pokojů s TV a koupelnou se sprchovým koutem. V apartmánu pro až tři osoby najdete také obývací část a vybavenou kuchyňku, včetně sporáku a lednice. Rekreační domek je až pro 9 osob, jsou zde k dispozici tři pokoje, dvě koupelny s WC, kuchyň a společenská místnost s krbem.

Na čem si pochutnáte?

Součástí penzionu je také restaurace s letní terasou. K snídani si budete moci každý den vybrat z klasických snídaňových jídel, jako jsou míchaná vejce, ham and eggs, obložený talíř a další.

Cestujete s dětmi?

Vaše děti se zabaví v dětském koutku.

Něco navíc

Zábavu i sport si do sytosti užijete na sportovním hřišti, půjčit si můžete také kola nebo lyže.

Penzion pod Vlkolíncom

Penzion pod Vlkolíncom

Do uhliska 7550/3 , Ružomberok - Biely Potok
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Kršiak Jerguš IČ: 45921717


+421 908 522 240

ubytovaniepodvlkolincom@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
24 km
Sjezdovka
21,5 km