Relaxační pobyt v Rekreační chatě MeryJán v Podhájské s neomezeným fitness a slevami do restaurace či na masáž si opravdu užijete. Návštěva oblíbeného termálního koupaliště nebo římských lázní je zážitek. Užijte si třeba pět nocí za cenu čtyř!

O ubytování

Rekreační chata MeryJán se nachází v klidné lokalitě v obci Podhájska jen 400 metrů od místního termálního koupaliště. Od odpočinku v léčivé oáze vás tak bude dělit pouhých 10 minut chůze. Zklamaní nebudou ani ti, kteří rádi objevují historické nebo přírodní památky. Okolí ubytování je protkané turistickými trasami, které vás provedou skrze zajímavé turistické cíle.

Do jihozápadního slovenského městečka Podhájska lákají především vyhlášené lázně. Málokde na světě byste našli vodu s tak blahodárnými účinky, jaké mají místní termální prameny. Pozitivní dopad na organismus je srovnatelný s vodou z Mrtvého moře. Pomůže vám s onemocněním dýchacích cest, kloubů či kůže a prospěje i vaší psychické pohodě.

Relax i zábava na vás čeká v místním termálním koupališti (400 m). Téměř 12hektarový areál nabízí několik bazénů a celou řadu vodních atrakcí. Součástí koupaliště je úžasné Wellness centrum Aquamarín s devíti bazény, vířivkami a masážními tryskami. Vynechat byste neměli ani návštěvu unikátních Římských lázní (850 m), kde se můžete těšit třeba na Kleopatřinu koupel či profesionální masáže.

Patříte-li mezi ty, kteří nechtějí trávit celou dovolenou u bazénu. Prohlédněte si v obci Podhájska také památky, jako je římskokatolický kostel Narození Panny Marie (2,2 km) nebo kostel Nanebevzetí Panny Marie (2,1 km). Nevšední zážitek slibuje také letní 3D kino Central Park (1,9 km) nebo Adventure Minigolf (2,3 km). Jste-li lační po nových informacích, vydejte se po naučné stezce Trávnica (5 km), která vás provede historickými i přírodními zajímavostmi sousední obce.

Rozmanité okolí městečka Podhájska potěší každého milovníka přírody. Obec je obklopena hustými lesy, skrze které vedou příjemné turistické i cyklistické stezky. Vydat se můžete za zajímavostmi, jako je Nitranský hrádek (13 km) nebo solná jeskyně ve Starém Tekově (29 km). Kulturní památky můžete objevovat v nedaleké Nitře (40 km) nebo Komárnu (50 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 16 elegantně zařízených pokojů s možností přistýlky (k dispozici je rozkládací dvojlůžko), s ledničkou, rychlovarnou konvicí, satelitní televizí a WiFi připojením. Součástí každého pokoje je vlastní koupelna. Většina pokojů má balkón s posezením.

Něco navíc

V prostorách penzionu můžete využít i fitness centrum, venku se zabavíte na tenisovém kurtu.

Rekreačná chata MeryJán

Rekreačná chata MeryJán

Svätuša č.943 , Podhájska
Slovenská republika

+421 908 784 608

meryjan@ubytovaniepodhajska.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
1,1 km
Aquapark
0,4 km