Užijte si ubytování v jednom z penzionů Cosmopolitan a přeneste se v čase. Dva z nich leží v centru Banské Štiavnice, která patří na seznam UNESCO, třetí naleznete na břehu krásného jezera. Nezapomenutelná atmosféra.
Užijte si ubytování v jednom z penzionů Cosmopolitan a přeneste se v čase. Dva z nich leží v centru Banské Štiavnice, která patří na seznam UNESCO, třetí naleznete na břehu krásného jezera. Nezapomenutelná atmosféra.

Historické centrum nebo pohádka u jezera?

Poznávání krás historického městečka Banská Štiavnica, které je výjimečné právě díky své historii, je ideální v penzionu Cosmopolitan I. a II.

Penziony vznikly rekonstrukcí bývalých měšťanských domů postavených koncem 19. století. Penziony Cosmopolitan I. a II. jsou zařízené v historickém duchu s mnohými zachovanými prvky, a tak není divu, že se budete cítit, jako byste se přesunuli v čase. Součástí každého pokoje je vlastní sociální zařízení s WC, sprchou nebo vanou a TV.

Pokud preferujete klid a přírodu, ubytujte se v penzionu Cosmopolitan III., který leží přímo na břehu jezera v Štiavnických Baních. Čekají vás pohodlné pokoje s vlastním sociálním zařízením a balkonem s výhledem na krásné jezero. Penzion je skvělým výchozím bodem pro pěší turistiku nebo cyklisty a do Banské Štiavnice to máte jenom 4 km. Po náročném dnu můžete posedět na terase restaurace.

Pokrmy připravované z čerstvých a kvalitních surovin

V hotelových restauracích se můžete těšit na širokou nabídku domácí i zahraniční kuchyně vařené z kvalitních a vždy čerstvých surovin. V Banské Štiavnici se těšte i na lahodné dezerty, které se pečou přímo v penzionu.

Pokud zatoužíte po skleničce dobrého vína, vydejte se do penzionu Cosmopolitan II. kde se nachází vinný sklípek. Pravidelně se zde organizují i ochutnávky vín.

Načerpejte energii v malém hotelovém wellness

Po náročném dni si můžete zajít odpočinout do malého wellness centra (Cosmopolitan II.). Relaxovat zde můžete v sauně nebo vířivce. Ceník naleznete zde.

Památky a termální lázně Sklené Teplice

Vydejte se na toulky po historické Banské Štiavnici, která se může pyšnit až 360 objekty s umělecko-historickým nádechem - podzemní kamenolom, banské muzeum v přírodě, tajchy a těžebné doly, které jsou přístupné i veřejnosti.

  • Dopřejte si odpočinek v lázních Sklené Teplice, které se nachází uprostřed údolí na úpatí Štiavnických Vrchů. Těšte se na 12 termálních pramenů s teplotou 28 - 53 °C a na jeskynní parní koupel zvanou "parenica".

TIP! Věděli jste, že ze Slovenska pochází známá Živáňská pečeně a že mezi Polskem a Slovenskem existuje dlouholetý spor o to, kdo vynalezl oštiepok? Přečtěte si našeho gastroprůvodce.

Penzion Cosmopolitan

Penzion Cosmopolitan

Andreja Kmeťa 18 , Banská Štiavnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Beta-car s.r.o. IČ: 34127224


+421 45 692 11 13

cosmopolitan2@penzioncosmopolitan.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná