Užijte si klidnou dovolenou v srdci Nízkých Tater a poznejte krásy této lokality pěkně zblízka. Okolí hotelu je ideálním místem pro všechny turisty a lyžaře. Můžete si jej vychutnat také v apartmánu pro 4 osoby.
Užijte si klidnou dovolenou v srdci Nízkých Tater a poznejte krásy této lokality pěkně zblízka. Okolí hotelu je ideálním místem pro všechny turisty a lyžaře. Můžete si jej vychutnat také v apartmánu pro 4 osoby.

Pohodová dovolená v srdci Nízkých Tater

Penzion Malužiná se nachází v klidném prostředí pod lesem v severní části Nízkých Tater.

Hosté mají k dispozici samostatné pokoje a apartmány s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha) a společenskou místnost s PC projektorem a vnitřním krbem.

K dispozici je také plně vybavená kuchyňka, kde si můžete každý den uvařit něco dobrého k jídlu.

Termální prameny, aquaparky a krásná příroda

Nevíte, kam během své dovolené vyrazit? Možností je spousta. Pokud se chcete vydovádět nebo ohřát v termální vodě, zamiřte do aquaparku či termálních lázní.

  • Vodní ráj Gino Paradise Bešeňová je vybudován na bázi horkých pramenů termálních vod, které blahodárně působí na pohybové a dýchací ústrojí.
  • Tatralandia Holiday Resort je největším celoročním areálem vodní zábavy na Slovensku, v Čechách a Polsku. Najdete zde 26 tobogánů, skluzavku, Funpark a Tropical Paradise park, kde teplota vody ani vzduchu nikdy neklene pod 30 °C.

Lyžování a zimní sporty

Také možností pro milovníky zimních radovánek je zde mnoho. V blízkosti se pro rodinné lyžování nachází ski centrum Bačova Roveň. Další možností je zavítat do oblíbeného Ski resortu Jasná. Největší lyžařská aréna na Slovensku i více než 45 km sjezdovek zaručují, že nudit se zde rozhodně nebudete. Užijete také snowpark, upravené běžkařské tratě nebo zimní paragliding.

Turistika, výlety na kole i jeskyně

Centrem Nízkých Tater je Demänovská dolina, která je středem zdejšího turistického a sportovního ruchu. V Demänovské dolině se nachází jeskyně, ve které uvidíte bohatou výzdobu plnou krápníků, která vás zaručeně okouzlí. Ihned u hotelu začíná také nenáročná cyklostezka Malužinský tajch, která vede krásným údolím podél potoku Malužná. Délku kolem 17 km jistě zvládnou i menší cyklisté.

Tipy na výlet:

  • Muzeum liptovskej dediny (UNESCO) - zobrazuje přesné kopie staveb, které v 70. letech pohltila voda přehrady Liptovská Mara. Na každém domečku navíc najdete informace o původu, majiteli a jeho společenském a sociálním postavení.
  • Vlkolínec (UNESCO) - zapomenutá vesnička v klínu Velké Fatry.
  • Stanišovská jeskyně v Liptovskom Jáne - 871 m dlouhá jeskyně je přírodní památkou, kromě zde krápníků uvidíte i křišťálově čistá jezírka.
  • Archeologické muzeum Havránok
  • Synagóga v Liptovském Mikuláši
  • Malužinská jeskyně
Penzión Malužiná

Penzión Malužiná

Malužiná 94 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Samuel Krošlák IČ: 43243827


+421 915 734 035

dominika@maluzina.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování