Vydejte se do nejkrásnější části Rakouska, kterou jsou Korutany plné jezer. Z Hotelu Villa Huber *** to budete mít jen kousek k jezerům Afritzersee a Feldsee, jen o něco dál je pak ohromné Ossiachersee. Kromě komfortních pokojů se těšte na vstup do fínské sauny, chutné snídaně či polopenzi a také na hernu pro děti i dospělé.

O ubytování

Hotel Villa Huber *** se nachází v historické budově z roku 1830, díky tomu si zde užijete opravdu úchvatnou atmosféru. Leží v městečku Afritz, které je známé především svým jezerem Afritzer See (700 m), jen o něco dál leží také Feld See a Brenn See (4,5 km).

Pokud popojedete 15 km, dostanete se k obrovskému a krásnému jezeru Ossiacher See, jehož teplota vody v létě dosahuje i 27 °C, je tak ideální ke koupání a vodním sportům. Kromě jezer je v okolí však i spousta dalších zajímavostí - pevnost Landskron (13 km), která v současnosti slouží jako aréna k výcviku dravých ptáků, termální lázně Römerbad (14 km) se 14 saunami či KärntenTherme (21 km) s tobogány a divokou řekou.

Na výlet za kulturou můžete vyrazit do města Villach (18,1 km), druhého největšího města Korutan. Na Hlavním náměstí zde uvidíte dům slavného alchymisty a lékaře Paracelsuse, o kousek dál stojí gotický kostel sv. Jakuba. Při výstupu na jeho 94 metrů vysokou věž budete muset zdolat 300 schodů, odměnou vám ale bude krásný výhled na město. O jeho historii se více dozvíte v Městském muzeu, které funguje již od roku 1873 a je zde například římský sarkofág sedmileté dívky nalezený v roce 1981.

Oblíbeným výletním cílem je i Klagenfurt (52 km), kde si můžete projít Nové náměstí s kašnou zdobenou sochou Herkula a draka, který je jedním ze symbolů města. Za vidění stojí také renesanční radnice z 16. století nebo kostel sv. Jiljí s 91,7 metrů vysokou věží. Děti i dospělí si jistě užijí návštěvu parku Minimundus se zmenšeninami významných světových staveb a nedalekého Europaparku, což je velká louka s rybníkem uprostřed města.

V zimě si zde užijete parádní lyžování v kvalitních ski areálech. Tím nejbližším je Gerlitzen Ski Area (8 km), který nabízí celkem 41 km sjezdovek, v dojezdové vzdálenosti je pak i Kaiserburg a Strohsack (14 km), ski resort Falkert (25 km) s 11 km sjezdovek nižší a střední obtížnosti nebo Turracher Höhe (30 km) se 43 km lyžařských tratí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v elegantním, komfortním pokoji vybaveném historickým nábytkem. Součástí každého pokoje je koupelna s masážní sprchou, televize a WiFi připojení.

Dvoulůžkový pokoj měří (25 m²) a najdete v něm 2 pohodlné postele, které mohou být oddělené nebo spojené do dvoulůžka. V pokoji je také psací stůl s židlí a křeslo s podnožkou, kde se můžete třeba začíst do své oblíbené knihy. Pokoj umožňuje přistýlku, je tak vhodný až pro 3 osoby.

Třílůžkový pokoj (25 m²) je v podstatě stejný jako dvoulůžková varianta, má ale ještě další jednolůžkovou postel navíc. Ani zde nechybí pohodlné křeslo k odpočinku a psací stůl. I do tohoto pokoje je možné umístit přistýlku.

Rodinný pokoj je oproti předchozím variantám větší, na ploše 30 m² najdete 2 oddělené ložnice s manželskými postelemi. Díky možnosti přistýlky je tento pokoj vhodný až pro 5 osob. K vybavení pokoje patří i křeslo k posezení.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu si pochutnáte na kvalitních korutanských pokrmech. Každé ráno vás čeká snídaně formou bufetu, kde si vyberete z mléčných produktů, čerstvé zeleniny, salámů, sýrů a pečiva. Večer se těšte na chutnou večeři o třech chodech (u pobytů s polopenzí) se salátovým barem. Kdykoli během dne si můžete v hotelové restauraci dopřát kávu s dezertem či malou svačinku.

Kde budete relaxovat?

Za relaxací se vydejte do menšího útulného wellness centra přímo v hotelu. Najdete zde finskou saunu a relaxační lehátka. Za hezkého počasí se můžete také slunit na venkovní terase.

Cestujete s dětmi?

Dětem se bude v hotelu jistě líbit. Zapůjčit si mohou omalovánky a dětské knihy (v zimě). Venku je pak dětské hřiště s houpačkou.

Něco navíc

Nudit se nebudou ani dospělí. Pro ty je tu herna s kulečníkem, fotbálkem a stolním tenisem.

Hotel Villa Huber ***

Hotel Villa Huber ***

Millstätter Straße 101 , Afritz am See
Rakousko

Provozuje společnost:
Gasthof Borok OG IČ: FN345741v


+43 66 488 515 735

info@hotelvillahuber.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Vzdálenost od jezera
1,3 km
Zastávka
100 m
Aquapark
21,1 km
Sjezdovka
18,8 km
Běžkování
18,8 km