Vyjeďte si do alpského hotelu kousek od známého turistického střediska Semmering. Čeká vás nadstandardní vířivka, sauny a relaxační zóna s wellness barem. Těšte se i na vynikající polopenzi - snídaně formou bufetu a servírované večeře.

O ubytování

Poloha Hotelu Payerbacherhof *** Superior je naprosto výjimečná. Leží v nádherném prostředí rakouských hor, na úpatí pohoří Raxalpe, kousek od řeky Schwarza a jen asi hodinu jízdy autem od Vídně. Za letními zážitky to odsud budete mít opravdu kousek, přímo od hotelu se můžete vydat na dvě krásné túry, k domu Knofeleben (15,3 km) a přes Kreuzberg trail k známé chatě Looshaus (4,7 km).

Za odpočinkem vyrazte třeba do termálního wellness Linsberg Asia (30 km) a za historií na zámek Wartholz (3 km). Specialitou je zdejší Pferdewelt Reichenau (4 km), neboli Svět koní a poníků, kde se skvěle zabaví jak děti, tak i dospělí. V zimě rozhodně zavítejte do 18 km vzdáleného lyžařského střediska Semmering nebo 25 km vzdáleného Stühlecku. V okolí hotelu najdete také přibližně 35 km udržovaných běžkařských tratí.

Kde budete spát?

Těšit se můžete na komfortní pokoje s dobovým nádechem. Všechn jsou vybaveny satelitní televizí, WiFi, telefonem, psacím stolem a židlemi, vlastní koupelnou se sprchou, WC a fénem.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 20 m² a najdete v něm dvolůžkovou postel a posezení se stolkem a křesly.

  • Třílůžkový pokoj má plochu 30 m² a je vybavený dvoulůžkovou postelí, samostatným jednolůžkem a stolkem s posezením.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci na vás čeká kreativní tým kuchařů a čerstvé místní suroviny, díky této kombinaci bude o vaše gastronomické zážitky dokonale postaráno. Ingredience pro lokální speciality, které ochutnáte, pochází přímo od okolních farmářů.

Kde budete relaxovat?

Po celodenním výletě oceníte místní wellness centrum zařízené v příjemných světlých barvách. Odpočívat můžete v rozměrné vířivce plné horké vody, ve finské či bio sauně nebo v relaxační místnosti s lehátky.

Hotel Payerbacherhof *** Superior

Hotel Payerbacherhof *** Superior

Hauptstraße 2 , Payerbach
Rakousko

Provozuje společnost:
Hübner Konstantin Thomas IČ: FN360698p


+43 2666 / 52 430

hotel@payerbacherhof.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 12 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
100 m
Aquapark
0,2 km
Sjezdovka
18 km