Užijte si pobyt v oblíbeném Hotelu Alpen Arnika *** uprostřed rakouských Alp. V létě vás čeká horská turistika i grilování na terase. Dítě do 15 let má ubytování s vámi zdarma, v hotelu je navíc český personál, takže se budete cítit jako doma.

O ubytování

Hotel Alpen Arnika *** leží ve výšce 1 650 m n. m. ve středisku Tauplitzalm nedaleko městečka Bad Mitterndorf. Středisko je oblíbené u turistů všech věkových kategorií a v zimě také u milovníků zimních sportů, jako je lyžování či snowboarding. Hotel se totiž nachází přímo na sjezdovce, najdete tu kabinovou i sedačkovou lanovku i vleky pro děti. Kromě umístění je na Hotelu Alpen Arnika *** skvělé také to, že má české majitele. Nemusíte se tak bát jazykové bariéry, protože se bez problémů domluvíte česky.

A jaké horské vrcholy na vás tedy čekají? Například Lawinenstein (200 m), Schneiderkogel (500 m) a Bergbahn Tauplitz (500 m). Celkově si zde užijete 42 km sjezdovek všech úrovní a vysokou sněhovou pokrývku ideální na freeride lyžování. Pro děti je připravený dětský park Kinderland s 80m posuvným pásem, lyžařskou školou i školkou a zkušebními skokanskými překážkami. Běžkaři zase jistě náležitě ocení desítky kilometrů upravovaných tras.

Na výlet se vydejte k jezeru Grosssee (1,5 km), Krallersee (2 km) a Steirersee (4 km) nebo k vodopádu Tauplitz (19,3 km). Navštivte také nedaleké město Bad Mitterndorf (11 km), které láká především na nové termální lázně s vnitřními i venkovními bazény, saunami a procedurami. Odsud si můžete udělat nevšední výlet k bosonohé stezce Barfuβpark (13 km), kde si doslova na vlastní kůži otestujete 15 stanovišť s různými materiály, včetně lávových kamínků, dřevěných štěpin i bahna.

Kde budete spát?

Pokoje jsou zařízeny v klasickém alpském stylu - nechybí stylové dekorace ani dřevěné prvky, které jsou ručně vyrobeny z borového dřeva. Z pokojů je krásný výhled na okolní hory, některé mají navíc také balkon.

Dvoulůžkový pokoj (20 - 26 m²) je vybaven manželskou postelí či dvěma oddělenými lůžky, televizí, šatní skříní, posezením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a fénem.

Rodinný pokoj (30 m²) ubytuje až 4 osoby na manželské posteli a palandě/2 jednolůžkových postelích. Nechybí vlastní koupelna se sprchou a fénem, televize, posezení ani šatní skříň.

Apartmán (80 m²) nabízí dostatek místa pro 5-10 osob, které se vyspí ve 2 samostatných ložnicích a obývacím pokoji s rozkládací pohovkou. Výhodou apartmánu je plně vybavený kuchyňský kout s jídelním stolem, najdete zde také koupelnu se sprchovým koutem a fénem, televizi a úložné prostory.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace s krbem podává tradiční štýrská jídla z místních produktů, v její nabídce jsou také kvalitní vína. Pochutnáte si tu na snídaních formou bufetu, a to včetně rakouských specialit. K obědu budete mít nachystaný balíček s lehkým občerstvením, který se vám bude hodit na výlety. Večeře si vyberete z menu a jsou tříchodové se salátovým barem. Jako bonus dostanete láhev vína jako dárek a v létě vás čeká také grilování.

Kde budete relaxovat?

Relaxaci si můžete dopřát v hotelové sauně.

Hotel Alpen Arnika ***

Hotel Alpen Arnika ***

Tauplitzalm 8 , Bad Mitterndorf
Rakousko

Provozuje společnost:
Tauplitzhotel Alfa s.r.o. IČ: 435052h


+420 734384284

info@alpenarnika.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Česky hovořící personál
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
0,9 km
Sjezdovka
0,5 km