Hory, výlety, termály – to vše na vás čeká při pobytu v Hotelu Sądelski Dwór Medical & SPA ****! Užijete si stylové ubytování, luxusní polopenzi i relax v moderním wellness centru. Hotel je navíc blízko úžasných výletních cílů, jako je město Zakopané nebo spousta polských lázeňských měst.

O ubytování

Hotel Sądelski Dwór Medical & SPA **** se nachází ve vysokohorské vesničce Murzasichle, jen kousek od polské části Tatranského národního parku a oblíbeného města Zakopané, a nabízí ubytování v elegantních pokojích a apartmánech. Většina z nich disponuje vlastním balkonem a panoramatickým výhledem na Tatry. V blízkosti hotelu vede spousta tras pro výlety pěšky, na kole, s kočárkem i na in-line bruslích.

Vydejte se na výlet třeba k největšímu jezeru Vysokých Tater Morskiemu Oku (24,8 km), Czorsztynskému jezeru (35 km), v jehož blízkosti stojí hrady Niedzica (35 km) a Czorsztyn (42,5 km) a památka UNESCO – kostel sv. Michaela archanděla (32,5 km), nebo zdolejte některý ze známých vrcholů, například Kozí vrch (18,5 km) či Wielki Giewont (14,8 km), nejvyšší vrchol polských Západních Tater.

V blízkém městečku Zakopané (10 km) najdete oblíbený lyžařský areál, nádhernou promenádu Krupówki, světově proslulý trh Pod Gubałówkou i řadu historických budov. V zimě se vám bude hodit, že je nejbližší ski areál najdete přímo u ubytování (20 m), hotel má navíc i soukromou sjezdovku.

Další lyžařská střediska leží třeba v Małe Ciche (4,4 km) či v letovisku Bukowina Tatrzańska (9,5 km), kde jsou i termální lázně s aquaparkem. A termálů je v okolí celkově požehnaně. Za blahodárnými minerálními prameny můžete vyrazit například i do Zakopaného, Białky Tatrzańské (15,8 km) nebo městečka Szaflary (12,5 km), kde najdete lázně rovnou dvoje.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace vás okouzlí už na první pohled. Jedinečný interiér v kombinaci bílého mramoru s překrásnými dubovými sochami, obrovskými křišťálovými zrcadly a lustry zdobenými krystaly Swarovski vám zaručí nezapomenutelný zážitek.

O ten se postará také úžasné menu, založené na tradiční polské kuchyni s použitím těch nejkvalitnějších produktů, nejčastěji bio, produktů.

Kde budete relaxovat?

Za relaxem vyrazte do stylového wellness centra. V Aqua zóně zde na vás čeká bazén a vířivka s výhledem na Tatry a Morskie Oko, v saunové zóně se prohřejete ve finské sauně a infrasauně. Využít můžete také služeb místního Spa pod vedením specialistů na estetickou medicínu a plastickou chirurgii.

Cestujete s dětmi?

V areálu hotelu je připravená spousta atrakcí pro děti – 2 vnitřní herny včetně opičího háje s bazénem s kuličkami, venkovní hřiště a třípatrová pirátská loď s pláží.

Sądelski Dwór Medical & SPA ****

Sądelski Dwór Medical & SPA ****

ul. Budzowa 40 d , Murzasichle
Polsko

Provozuje společnost:
Teresa Kovacs-Sądelska IČ: 120207917


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 100 Zł/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 30 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
9,5 km
Zastávka
1,4 km
Aquapark
8 km
Sjezdovka
100 m

Tipy na výlet

Polské Tatry

Polské Tatry Tip na výlet

Polské Tatry patří mezi majestátní skvost a mají co nabídnout každému, kdo do nich zavítá. Leží zde nejvyšší polská hora - Rysy (2.499 m). Každého návštěvníka zde čeká dobrodružství spojené s objevováním přírodních krás. Narozdíl od slovenských Tater zde neprobíhají sezónní uzávěry chodníků, jediné omezení pro turistiku je tedy počasí.

Jaké jsou skvosty polských Tater?

  • Zakopané
  • Czarny staw pod Rysami
  • Kasprowy wierch
  • navštivte také vodopád Siklawica nebo Morskie Oko - největší pleso, které leží na polské straně. Pleso je přístupné pěšky po celý rok.

Pro nadšence pěší turistiky a horolezeckých aktivit je správnou volbou vyhledávaná Dolina Gąsienicowa. Nezapomenutelný zážitek ve vás zanechá návštěva národního polského vrchu Giewont, se kterým je spjata legenda.

Více informací
Zakopane
Zakopane
Aquapark Zakopane
Aquapark Zakopane
Pleso Mořské oko
Pleso Mořské oko