Ubytujte se v Hotelu Partner *** v klidné části polského hlavního města a užijte si zábavné atrakce v okolí i prohlídku centra města s historickými i novými monumenty. Těšit se můžete také na výtečnou snídani nebo polopenzi a odpočinek ve wellness centru s finskou a parní saunou.

O ubytování

Hotel Partner *** se nachází v klidné části Varšavy, přibližně 9 km od centra. Jen kousek od hotelu najdete park Bródnowski (2 km), který je jako stvořený k příjemným procházkám. Aktivnější zábavu si zase užijete v lezeckém centru Murall (1 km) a v zábavním parku Hangar 646 (4,4 km) s trampolínami a dalšími atrakcemi. Zaplavat si pak můžete v krytých bazénech Polonez (1,6 km) a Muszelka (2,6 km).

Centrum města vás samozřejmě okouzlí krásnými historickými památkami. Dominuje mu obrovský Łazienki park (12,3 km), který se rozkládá na ploše 76 ha a v jeho centru najdete krásný Palác na vodě, postavený v roce 1689. Dalším zásadním místem je Královský hrad (8,9 km), původně vystavěný v roce 1619. Během druhé světové války byla ale budova takřka srovnána se zemí, obnovení se pak dočkala v roce 1980.

Za návštěvu stojí také Palác kultury a vědy (10,9 km) – jedna z nejvyšších budov v Evropě, Staré město, znovu vybudované po válečném bombardování, barokní Wilanowský palác (18,7 km) nebo katedrála svatého Jana Křtitele (8 km). Na zvídavé ve městě čeká Muzeum Varšavského povstání a Muzeum dějin polských Židů. Zajímavostí je pak čtvrť zvaná Praga (9,8 km), pojmenovaná po českém hlavním městě, která je známá zejména bujarým kulturním životem.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 103 komfortních pokojů a apartmánů s útulným interiérem. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, fénem a toaletními potřebami, klimatizaci, televizi, telefon, minibar a WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj má plochu 20-25 m² a může být ve variantě Twin s oddělenými jednolůžky nebo Queen s manželskou postelí. V pokoji dále najdete psací stůl, křeslo k posezení a úložné skříně.

  • Třílůžkový pokoj je stejně velký i stejně vybavený jako dvoulůžková varianta. Kromě manželské postele nebo oddělených jednolůžek ale nabízí také jedno další místo na spaní na rozkládací posteli.

  • Dvoulůžkový apartmán měří 30 m² a zahrnuje částečně oddělenou spací zónu s manželskou postelí a kuchyňský kout s jídelním stolem. Nechybí psací stůl a křeslo.

  • Rodinný apartmán je velký 65-90 m² a skládá se ze dvou samostatných ložnic s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, obývacího pokoje s posezením a kuchyňského koutu.

  • Business apartmán o velikosti 55 m² představuje luxusnější variantu pro náročné hosty. Má samostatnou ložnici s manželskou postelí a velký obývací pokoj spojení s kuchyňským/jídelním koutem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se servírují bohaté snídaně formou bufetu se sladkými, slanými, teplými i studenými jídly. Menu je potom plné chutí ze všech koutů světa, chybět nesmí samozřejmě ani tradiční polská jídla. K restauraci patří i bar s pestrou nabídkou nápojů.

Kde budete relaxovat?

Skvěle si oddechnete v relaxační zóně, kde na vás čeká finská suchá sauna, parní lázeň a odpočinková místnost s lehátky.

Hotel Partner ***

Hotel Partner ***

Marywilska 16 , Warszawa
Polsko

Provozuje společnost:
Sylwia Zimnowodzka IČ: 360182522


+48 22 814 23 00

recepcja@partnerhotel.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
7 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
6,8 km

Tipy na výlet

Varšava

Varšava Tip na výlet

Varšava, srdce Polska a jeho hlavní město, je místem plným kontrastů, kde se historie snoubí s modernitou. Nachází se na břehu řeky Visly a z Česka je snadno dostupná. Návštěvníci mohou obdivovat historické památky jako je Královský hrad ve Starém městě, prozkoumat interaktivní výstavy v Centru Nauki Kopernik nebo se ztratit v zeleni Lázeňského parku. Nezapomenutelným zážitkem je také návštěva vyhlídkové terasy Paláce kultury a vědy, odkud se naskýtá panoramatický výhled na celou Varšavu.

Pro ty, kteří chtějí zažít autentickou atmosféru města, nabízí Varšava živou gastronomickou scénu, stylové kavárny a pestrý noční život. A pokud vás láká další dobrodružství, můžete se vydat na výlet do okolních měst nebo navštívit Mazurská jezera a Balt, které jsou od Varšavy snadno dostupné. Varšava je bránou k nekonečným příběhům a zážitkům, které čekají, až je objevíte.

Co byste si neměli ve Varšavě nechat ujít?

  • Staré Město s Královským hradem a malebnými uličkami
  • Łazienki Park, kde najdete palác na vodě a sochu Chopina
  • Muzeum Powstania Warszawskiego, věnované varšavskému povstání
  • Palác kultury a vědy, ikonická budova s vyhlídkovou terasou
  • Muzeum Fryderyka Chopina, kde se můžete dozvědět více o životě a díle slavného skladatele
  • Wilanówský palác, často označovaný jako “polský Versailles”
  • Muzeum POLIN historie polských Židů, které je architektonickým skvostem
  • Národní muzeum, s bohatými sbírkami umění
Více informací
Královský hrad ve Varšavě
Královský hrad ve Varšavě
Palác kultury a vědy
Palác kultury a vědy
Muzeum dějin polských Židů ve Varšavě
Muzeum dějin polských Židů ve Varšavě