Dopřejte si perfektní dovolenou v malebné přírodě chráněné krajinné oblasti Orlí hnízda! Ubytujte se v Hotelu Fajkier Wellness & SPA ***, kde na vás čeká snídaně či polopenze a odpočinek ve wellness centru s bazénem, vířivkou a saunami. Těšit se můžete také na krásné výlety a zábavné vyžití. Projděte si třeba Stezku Orlích hnízd nebo se vydejte prozkoumávat krasové jeskyně.

O ubytování

Hotel Fajkier Wellness&SPA *** se nachází v malebné přírodě chráněné krajinné oblasti Orlích hnízd, cca hodinu cesty autem od Katowic. Okolí hotelu je bohaté na kulturní i přírodní památky, a o příležitosti k výletům tak rozhodně nebude nouze. Vyřádí se zde i sportovci a milovníci aktivní dovolené, a to v každém ročním období.

Dovolená bez památek pro vás není dovolená? Pak si udělejte výlet po okolních hradech a zámcích, ke spoustě z nich vás zavede Stezka Orlích hnízd. Navštívit můžete třeba zříceniny hradů Rabsztyn a Olsztyn, hrad Pieskowa Skała, zámek Ogrodzieniec, který je jedním z největších a nejkrásnějších v Polsku, zámky Mirów a Bobolice nebo palác v Pilici.

Z přírodních atrakcí stojí za vidění zejména polské pouště Błędowska a Siedlecka, kde jsou desítky metrů vysoké písečné duny, které vás po jejich zdolání odmění jedinečným výhledem do okolí. Krásná panoramata si můžete užít i z vrcholků Góra Zborów a Góra Kołoczek. Nebo se naopak ponořte pod zem, na dosah budete mít Korálovou jeskyni, jeskyni Studnisko, Wierna, Łokietka a mnohé další.

A najde se spousta lákadel i pro sportovce a adrenalinové nadšence. Projeďte si bohatou síť cyklostezek a vyzkoušejte si lezení po skalních stěnách, létání na kluzáku nebo plavbu na kajaku. V zimě můžete využít 6 lyžařských center, která se v okolí hotelu nacházejí. K nejoblíbenějším patří ski areály v Cisowé, Morsku a Smoleni. Těšit se můžete také na několik kilometrů běžkařských tras.

Na čem si pochutnáte?

V útulné hotelové restauraci ochutnáte evropskou kuchyni a regionální speciality. Všechna jídla jsou připravovaná z nejkvalitnějších čerstvých surovin a dochucené aromatickým kořením a bylinkami z vlastní zahrádky.

Kde budete relaxovat?

V moderním wellness centru si užijete parádní odpočinek v krytém bazénu (17x6 m) s protiproudem a masážními prvky a vířivce pro 6 osob. Prohřát se potom můžete ve finské suché sauně nebo turecké parní lázni. Pokud se chcete opravdu rozmazlit, dopřejte si masáž či jinou relaxační proceduru z pestré nabídky.

Cestujete s dětmi?

Hotel je skvěle připravený na pobyty s dětmi. K zapůjčení zde najdete dětskou postýlku, přebalovací pult, plastové nádobí, vaničku a další vybavení, v restauraci nechybí speciální dětské menu a hrací koutek a ve wellness si užijí spoustu zábavy v dětském brouzdališti s vodními atrakcemi a hračkami k zapůjčení. O program se postará také dětský koutek Medvídka Pú a hotel je častým dějištěm animačních programů a dětských párty.

Něco navíc

Pro hosty je k dispozici i společenská místnost s kulečníkem a stolním tenisem a relaxační zóna s houpacími sítěmi, houpačkami, vnitřními i venkovními lehátky a stezkou zdraví.

Hotel Fajkier Wellness&SPA ***

Hotel Fajkier Wellness&SPA ***

Kalinowa 63 , Lgota Murowana
Polsko

Provozuje společnost:
"COFFEE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKAKOMANDYTOWO - AKCYJNA IČ: 142986531


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,5 km
Zastávka
1,9 km
Aquapark
18,5 km
Sjezdovka
18,1 km
Běžkování
32,8 km