Objevte krásu polských Krkonoš! Vyrazte do malebného městečka Karpacz, které se ukrývá jen pár kilometrů od českých hranic, ubytujte se v Hotelu Ariston *** a užijte si krásnou horskou přírodu se spoustou výletních cílů, výtečnou polopenzi plnou regionálních specialit i relax v privátní sauně.

O ubytování

Hotel Ariston *** se nachází v centru polského horského městečka Karpacz, jen kousek od hranic s Českou republikou, obklopený ski areály a krásnými výletními cíli. Dovolenou si zde jednoznačně užijete v každém ročním období. Na výlet se můžete vydat například na Krkavčí skály (2 km), k vodopádu Dziki (2,1 km) či k horskému jezeru Malý Staw (5,9 km), na jehož břehu leží nejstarší horská chata v Polsku. Na vlastní oči uvidíte také unikátní historickou památku – dřevěný kostel Wang (3 km), který byl postaven ve 12. století v Norsku a do Polska byl přesunut v 19. století.

Nedaleké lyžařské středisko Winterpol (2,6 km) nabízí skvělé zázemí pro zimní sporty – 2,1 km sjezdovek nižší a střední obtížnosti, půjčovnu lyžařského vybavení, školu lyžování. Svahy Karpacz Ski Areny (2,8 km) jsou pak z hotelu vzdáleny pouhé 4 km a další skvělé lyžařské areály najdete v nedalekém středisku Szklarska Poręba (27,5 km) nebo v české Peci pod Sněžkou (38,4 km). Dokonalý relax po výletech i lyžování zažijete ve vodním parku Tropikana, vzdáleném jen 2,5 km, s mnoha bazény a saunovým světem.

Kde budete spát?

Užijete si komfort útulně vybaveného dvoulůžkového pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky, psacím stolem, stolkem s křesly k posezení, televizí, malou chladničkou a WiFi připojením. Součástí pokoje je moderní koupelna se sprchovým koutem a WC.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace se specializuje především na tradiční polskou kuchyni, můžete tak ochutnat opravdu to nejlepší, co vám místní region nabízí.

Kde budete relaxovat?

Ať už strávíte den na výletech nebo na sjezdovce, jistě si pak rádi odpočinete v horké sauně, kterou najdete v prostorách hotelu.

Hotel Ariston ***

Hotel Ariston ***

Piastowska 2a , Karpacz
Polsko

Provozuje společnost:
Piotr Lubowiński IČ: 364077696


+48 501 650 949

ariston.karpacz@onet.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
1,5 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
2,5 km
Sjezdovka
1,2 km
Běžkování
0,3 km

Tipy na výlet

Polské Krkonoše

Polské Krkonoše Tip na výlet

Polské Krkonoše působí oproti těm na české straně mohutně a strmě. Nalezneme zde ledovcová jezera, vodopády a horská městečka. Za návštěvu určitě stojí Karpacz a jeho okolí. Kousek od města se nachází jezírko ledovcového původu u kterého je krásná horská chata Samotnia.

Co dále navštívit v této oblasti?

  • Dřevěný kostel Wang
  • Hrad Chojnik
  • Vodopád Kamieńczyka
  • Piechowice - sklářská huť Julia
  • Děti ocení návštěvu Parku miniatur v Kowarech nebo westernové městečko nedaleko Karpacze.

Do polského krkonošského národního parku je potřeba zaplatit vstupné. Vstupenky můžete zakoupit na místě nebo i elektronicky.

Více informací
Kostel Wang
Kostel Wang
Westernové městečko Karpacz
Westernové městečko Karpacz
Vodní park Tropikana Karpacz
Vodní park Tropikana Karpacz