Vypravte se za odpočinkem na pobřeží Baltského moře. Z hotelu Siesta to budete mít na pláž jen 3 minuty a navíc si v hotelu dopřejte stravu formou all inclusive, jehož součástí je snídaně, oběd, večeře i nápoje. Skvěle si zarelaxujete i v hotelovém wellness s vířivkou, saunou a nabídkou procedur. Vítáni jsou i nejmenší návštěvníci, kteří se zabaví v dětském koutku nebo na venkovním hřišti.

O ubytování

Prémiový hotel Siesta stojí u Baltského moře v letovisku Grzybowo. Koupání a překrásné výhledy na hladinu moře budete mít na dosah ruky, k nekonečné písečné pláži dojdete z ubytování už za tři minutky. V hotelu vám poskytnou vše, co potřebujete pro nezapomenutelný pobyt bez starostí v jednom z nejkrásnějších koutů polského pobřeží.

Letovisko Grzybowo patří k oblíbeným polských rekreačním oblastem. Západy slunce nad mořem, ulice plné života, výtečné restaurace a široké písečné pláže – to jsou hlavní důvody, proč sem míří turisté ze široka daleka. Podél moře navíc vede síť turistických a cyklistických tras, a tak o zábavu nepřijdou ani aktivní výletníci. V Grzybowo určitě navštivte stejnojmennou vyhlídku (650 m) a místní veřejnou pláž (300 m), na které se v teplejších dnech užijete příjemné letní radovánky.

Nedaleko se nachází slavné letovisko – Kolobřeh (8 km), kam byste se rozhodně měli vydat na výlet. Čeká vás tu maják s vyhlídkovými ochozy, oceanarium se spoustou podmořských tvorů, romantické 220metrové molo a nakonec i krásná kolobřežská katedrála. Kromě největších atrakcí je ve městě i celá řada stánků, restaurací a samozřejmě opět písečné pláže.

Moře a pláže

Jen cca 5 minut chůze vás dělí od krásné pláže Grzybowo. Ta je pokrytá jemným světlým pískem, udržovaná, ideální ke koupání i opalování. Pláž má velmi mírný sestup do vody a táhne se po celé délce pobřeží, až do dalších měst. Relax na udržované písečné pláži si tak užijete i v nedalekém městě Kolobřeh, mezi městy Grzybowo a Dźwirzyno se potom nachází nudistická pláž (3,9 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v dvoulůžkovém pokoji Standard (15 m²), který vám poskytne příjemné zázemí. Interiér je světlý a čistý a stejně jako ve zbytku hotelu zde panuje harmonická atmosféra. Spát budete buď na manželské posteli, nebo na oddělených lůžkách, tak jako tak se vyspíte do růžova. K vybavení dále náleží psací stolek se židlí, televize a šatní skříň.

V závislosti na tom, v jakém patře se pokoj nachází, má buď terasu, nebo balkon s výhledem. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou, toaletou a ručníky. Spolehnout se můžete na bezplatné připojení k WiFi.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu Siesta se postarají i o vaše chuťové pohárky. Hotelová restaurace vám nabídne kulinářské speciality po celý den. Ve stylových prostorách si pochutnáte si na pestré a vydatné kuchyni, která zahrnuje i domácí uzeniny, paštiky, pomazánky, zeleninové a rybí saláty nebo tradiční knedlíčky. All inclusive balíček zahrnuje snídani, oběd a večeři, buď podávané nebo formou bufetu. V hotelu myslí i na vegetariány, a tak si vyberete i z bezmasé stravy.

V hotelovém Drink-Baru s pohodovou atmosférou si dopřejete svůj oblíbený drink. V ceně ubytování máte nealkoholické nápoje, jednou denně si navíc můžete zajít i na skleničku vína nebo piva.

Kde budete relaxovat?

Pobřeží Baltského moře je skvělou volbou pro každého, kdo si chce na chvíli odpočinout.

Nemusíte se bát, že bude moře příliš studené, vždy se totiž můžete ohřát ve venkovní vířivce. V chladnějších dnech určitě oceníte i finskou saunu, která je součástí wellness zóny.

Pro opravdu nezapomenutelný relax si vyberte z nabízených procedur, jako je hydromasáž nebo lávové kameny.

Cestujete s dětmi?

Pokud s sebou na dovolenou k moři berete i nejmenší členy rodiny, potěší vás venkovní dětské hřiště s klouzačkou, houpačkami a kolotočem. Ratolesti si vyhrají i ve vnitřním dětském koutku se spoustou hraček.

Hotel Siesta

Hotel Siesta

3 Zeglarska , Grzybowo, West Pomeranian Voivodeship, PL
Polsko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 14 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Vzdálenost od moře
0,4 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
3,2 km

Tipy na výlet

Pláž Grzybowo

Pláž Grzybowo Tip na výlet

Přímořský ráj se západy slunce nad mořem, luxusními vilami a výtečnými restauracemi. Kdepak, nehledejte ho na Jihu, za tímto letoviskem musíte na sever! Grzybowo je oblíbeným polským střediskem u Baltského moře, nachází se nedaleko města Kolobřeh. Nachází se zde stejnojmenná veřejná pláž, na které si můžete užívat sluníčka, vyzkoušet si kitesurfing a když počasí zrovna nepřeje, tak jen tak odpočívat. Za návštěvu stojí také vyhlídka Grzybowo, ze které se budete kochat fascinující podívanou na západ slunce nad mořem.

Pláž Grzybowo lemují také turistické a cyklistické trasy, které vedou skrze lesy. Vydat se tak můžete i na výlet podél pobřeží v příjemném chládku. Chcete-li raději odpočívat, můžete si pochutnat na výtečném jídle v jednom z lokálních bister, luxusních restaurací nebo venkovních kaváren.

Servis na pláži:

  • červen až září
  • od 10:00 do 18:00

Vstupné:

  • zdarma
Molo v Kołobrzegu
Molo v Kołobrzegu
Maják v Kołobrzegu
Maják v Kołobrzegu
Bazylika Konkatedralna
Bazylika Konkatedralna