Vydejte se do polského městečka Grzybowo, které leží na břehu Baltského moře a jen kousek od místa s unikátním mikroklimatem. Ubytováni budete v Hotelu Victoria Spa *** s pohodlnými pokoji, chutnou polopenzí a také neomezeným wellness s bazénem, hydromasážní vanou a saunou. Těšte se také na 2 procedury dle svého výběru.

Ověřeno Travelkingem

“V Hotelu Victoria jsme strávili příjemný a odpočinkový pobyt. Personál hotelu byl velice milý a ochotně nám vše vysvětlil. Pokoj byl dostačující a příjemným překvapením byl velký balkon. Nejvíce jsme byli nadšení z wellness centra. Do sauny jsme se chodili prohřát po koupání v osvěžujících vodách Baltu. Doporučujeme navštívit písečnou pláž kousek od hotelu, vyzkoušet koupání v Baltském moři a zajet do sousedního města Kolobřeh. ” Přečtěte si celou recenzi

Aneta Kotrlová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Srpnu 2022

Věděli jste, že...?

I přesto, že se hotelu daří skvěle a majitelé by si mohli najmout pracovníky, rozhodli se, že chtějí zachovat rodinnou atmosféru hotelu a pracují zde sami. Třeba pana majitele můžete potkat na recepci.


O ubytování

Hotel Victoria Spa *** se nachází v malebném přímořském městečku Grzybowo. Objevte krásy Baltského moře, jehož pobřeží leží pouhých 750 m od hotelu. Vede tudy i nově vybudovaná pobaltská promenáda napojená na turistické trasy pro výlety pěšky i na kole. Snadno tak můžete prozkoumávat krásnou okolní přírodu. Moře je zde čisté a ani v sezóně se nemusíte obávat davů turistů. Blízký Kolobřeh (5 km) je největším lázeňským městem v Polsku a má opravdu co nabídnout. Najdete zde kilometry dlouhou písečnou pláž, proslulý maják i historické opevnění, které kdysi odolalo i Napoleonovi Bonaparte. Zajímavostí je také 220 m dlouhé molo ležící přibližně 4,5 m nad hladinou moře. Město je navíc plné zeleně a udržovaných parků.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním dvoulůžkovém pokoji s balkonem. Kromě pohodlné postele k vybavení patří satelitní televize, rychlovarná konvice a vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné vzdušné hotelové restauraci si pochutnáte na bohatých snídaních a večeřích ve formě bufetu.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném u moře či v okouzlujícím Kolobřehu není nic lepšího než odpočinek v hotelovém wellness. K dispozici je krytý bazén, finská sauna, zážitkové sprchy a ledová fontána. Pro ještě více relaxu si můžete dopřát některou z pestré nabídky masáží a kosmetických procedur.

Cestujete s dětmi?

K hotelu přiléhá příjemná zahrada, jejíž součástí je dětské hřiště.

Hotel Victoria Spa ***

Hotel Victoria Spa ***

Borkowska 2, 78-132 , Grzybowo
Polsko

+48 883 778 737

info@victoriaspa.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 5 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od moře
0,8 km
Zastávka
80 m
Aquapark
13 km

Tipy na výlet

Lázně Kołobrzeg

Lázně KołobrzegTip na výlet

Už samotná návštěva Kołobrzegu pro vás bude léčivá díky specifickému mikroklimatu, kdy je vzduch nasycen jódem a léčí tak různá onemocnění respiračního systému. K tomu zde však vyrostlo několik desítek lázeňských domů, kde se můžete oddat léčivému bahnu, solným lázním a dalším léčebným procedurám pro léčbu revmatu, poruch metabolismu či krevního oběhu. Na nejvíce lázeňských domů narazíte mezi parkem Stefana Żeromskiego a ulicemi Zdrojowa a Kasprowicza.

Maják v Kołobrzegu
Maják v Kołobrzegu
Molo v Kołobrzegu
Molo v Kołobrzegu
Bazylika Konkatedralna
Bazylika Konkatedralna